Takket være et siste kort på 66 (-5), vinner Alex Marina med ett-trinns ledelse over verdens nummer 1 Jin Young Ko under dette Palos Verdes-mesterskapet. Agathe Laisné, for sitt første Cut på LPGA Tour, endte som beste franskkvinne i turneringen med en topp 20.

Palos Verdes Championship: Alex Marina vant, topp 20 for Laisné

Alex Marina – ©LPGA via Twitter

På Palos Verdes-banen var seiersløpet tøft og det var til slutt amerikaneren Alex Marina som vant Palos Verdes Championship, med hele -10. Amerikaneren gikk for sin seier på greenene med seks birdies på siste runde, og kun 26 putter. Denne seieren lar ham klatre til 11. plass i Race To CME Globe.

Hun er ett skritt foran verdens nummer 1 Jin Young Ko. Koreaneren returnerer også et kort på 66 (-5) i siste runde med fire birdies og en ørn for en liten bogey.

Resultatene av franskmennene i Palos Verdes

Agathe Laisne, etter en vanskelig start på sesongen, lot golfspillet hans uttrykke seg under denne runden i Palos Verdes. Etter to første runder brukt i par totalt (med kort på 68 (-3) og 74 (+3), ga hun tilbake to kort under pari i løpet av helgen med kort på 68 (-3) og 70 (-1) Denne gode helgen tillot ham å signere sin første topp 20 på LPGA Tour.

Celine Boutier endte på 33. plass i arrangementet med totalt -1. Hun lager kort på 73-69-73-68. Til tross for alt taper hun noen få plasser i Race to CME Globe og inntar nå 6. plass.

Pauline Roussin-Bouchard, etter en strålende første runde på 67 (-4), avsluttet til slutt sin turnering over pari. Hun returnerte kort på 67-75-70-73 for å avslutte uken i Palos Verdes på 49. plass.

Perrine Delacour hadde dessverre ikke passert Cut, bortsett fra ett skudd.

For å finne den komplette ledertavlen for dette Palos Verdes-mesterskapet: klikk her.