Se høydepunktene i videoen Leder for Ascendant LPGA til fordel for frivillige America 2023, hvor Hyo Joo Kim fra første runde med et kort på 64 (-7) ikke lenger ga slipp på lederposisjonen sin for å havne på førsteplass fra pallen. Dette er hennes 6. seier på LPGA Tour. Céline Boutier, etter en roligere helg, endte til slutt på 13. plass i dette arrangementet i Texas.

Hyo Joo Kim var keiserlig denne uken i Texas på løpet av The Colony. Leder fra første runde med et suverent kort på 64 (-7), et av ukens beste kort, holdt fokus mot slutten av arrangementet. Med totalt -13 på The Ascendant LPGA til fordel for frivillige Amerika, vant den koreanske spilleren med en ledelse på fire skudd over sine første forfølgere. Dette er hennes 6. seier på LPGA-touren, en seier som burde gjøre det mulig for henne å ta noen få plasser på verdensrankingen, etter å ha vært på 7. plass tidligere.

Céline Boutier, på pallen om kvelden Cut, fant ikke rytmen sin i helgen. Til tross for gode spill (bare tre fairwayer bommet i helgen), spiller den franske nummer 1 over par på lørdag og på par på søndag. Hun endte til slutt på 13. plass i dette arrangementet i Texas på -3.

For å se The Ascendant LPGA leaderboard: Klikk her

For å lese den siste artikkelen om emnet: Klikk her