Tack vare ett sista kort på 66 (-5) vinner Alex Marina med en ledning i ett steg över världens nummer 1 Jin Young Ko under detta Palos Verdes-mästerskap. Agathe Laisné, för sin första Cut på LPGA-touren, slutade turneringens bästa fransyska med en topp 20.

Palos Verdes Championship: Alex Marina vann, topp 20 för Laisné

Alex Marina – ©LPGA via Twitter

På Palos Verdes-banan var segerloppet tufft och det var slutligen amerikanen Alex Marina som vann Palos Verdes Championship, med totalt -10. Amerikanskan gick för sin seger på greenerna med sex birdies i sista ronden och bara 26 puttar. Denna seger gör att han kan klättra till 11:e plats i Race To CME Globe.

Hon är ett steg före världsettan Jin Young Ko. Koreanskan ger också tillbaka ett kort på 1 (-66) i den sista omgången med fyra birdies och en örn för en liten bogey.

Resultaten av fransmännen i Palos Verdes

Agathe Laisne, efter en svår start på säsongen, lät hans golfspel uttrycka sig under denna runda i Palos Verdes. Efter två första omgångar tillbringade i par totalt (med kort på 68 (-3) och 74 (+3), returnerade hon två kort under par under helgen med kort på 68 (-3) och 70 (-1) Denna bra helg tillät honom att signera sin första topp 20 på LPGA-touren.

Celine Boutier slutade 33:a i tävlingen med totalt -1. Hon gör kort på 73-69-73-68. Trots allt tappar hon några platser i Race to CME Globe och upptar nu en 6:e plats.

Pauline Roussin-Bouchard, efter en lysande första omgång på 67 (-4), slutade äntligen sin turnering över par. Hon lämnade tillbaka kort på 67-75-70-73 för att avsluta sin vecka i Palos Verdes på 49:e plats.

Perrine Delacour hade tyvärr inte klarat Cut, förutom ett skott.

Så här hittar du hela topplistan för detta Palos Verdes-mästerskap: klicka här.