Tack vare sin sista dag på 69 (-3) vann den amerikanska spelaren Lexi Thompson denna Aramco Team Series i New York, två slag före duon Brooke M. Henderson (CAN), Madelene Sagstrom (SUE ). Nelly Korda, associerad med Lexi Thompson i den sista delen avslutade äntligen sin turnering på 4:e plats. Pauline Roussin-Bouchard slutade bästa fransyska med en 15:e plats.

20221016_Lexi-Thompson-imposes-a-New-York_01

Lexi Thompson vinner New Yorks Aramco Team Series – via Twitter @LETgolf

Efter de tre omgångarna av denna Aramco Team Series i New York på Trump Golf Links är det amerikanskan Lexi Thompson som vinner tack vare sina totala -11. Hon skriver på två kort på 71 (-1) sedan 65 (-7) för sina första två omgångar, innan hon avslutade sin turnering med 69 (-3). Trots tre bogeys tecknar amerikanskan sex birdies för att vinna med tre slag före sina första förföljare.

Med båda totalt -8 delar kanadensiskan Brooke M. Henderson och svenskan Madelene Sagstrom andraplatsen i denna Aramco Team Series i New York.

Nelly Korda, tidigare världsetta, i sista delen under sista varvet, lyckades inte dra sig ur spelet för att ta seger. Hon slutade 1:a i tävlingen med ett sista varv på par och totalt -4.

Pauline Roussin-Bouchard avslutade första franskan i denna turnering i New York med en 15:e plats och ett fantastiskt sista kort på 69 (-3).

Agathe Sauzon skriver också på en topp 20 för denna turnering på Trump Golf Links. Hon spelar under par på sitt sista varv, ett kort på 71 (-1) för en sista 18:e plats.

För att hitta den fullständiga rankingen av denna Aramco Team Series i New York: klicka här.