Den tjueførste og siste etappen i Team Cup fant sted lørdag 7. september 2019 på Wantzenau golfbane, med totalt 66 deltagere.

TEAM CUP Open Golf Club La Wantzenau (67)

© Open Golf Club

Til tross for usikkert vær, hadde de 66 registrerte spillerne mot til å konkurrere og prøve å vinne sin plass til den store finalen! Som en påminnelse er hvert trinn i TEAM CUP også en kvalifiserende etappe for en plass i finalen som ble arrangert med Christian Cévaër 26. og 27. oktober på Yvelines golfbane og National golfbane!

Spillerne kunne sette pris på de mange konkurransene som ble organisert for dem (3 konkurranser med blandet presisjon og Ladies and Gentlemen's Drive-konkurransen).

79 kumulativt av Brutto og Netto

Gratulerer til vinnerlagene og spesielt til teamet til Guillaume Almeras (indeks 0.9) og Roland Burger (indeks 3.7) som vant den første bruttoprisen med 1 poeng (eller 38 under par). Gratulerer til teamet til Alain Genermont (indeks 2) og Alain Marchal (indeks 17.6) som vant den første nettoprisen med 23.2 poeng!

Men de to vinnende lagene på scenen er den som består av Matéo Panetta (indeks 4.6) og Maxence Brechon (indeks 9.1), og som består av Guy Leopold (indeks 13.2) og Claude Pfeiffer (indeks 14.1) som til sammen 79 poeng. brutto og netto.

Det var i en utmerket atmosfære at prisutdelingen på klubbhuset fant sted, i regi av golfdirektøren Laurent Trescarte og Pierre Menager, medlem av AS styringsgruppe.

En veldig stor del av deltakerne var til stede for å kjenne til resultatene og de mange prisene som ble tilbudt av Open Golf Club og dens partnere, Decayeux Paris, Pommery, Wilson Staff, Golfathome, Gras Savoye Berger Simon, Air France, Figaro Golf, Golf Magazine, Journal Golf og kvinnesving.

Team Cup: de tre presisjonskonkurransene:

• Hole n ° 4 Pommery: Jean-Marc Baran (1.88m)
  • Hole n ° 7 Boisset: Frank Rotter (2.29m)
  • Hole n ° 17 Decayeux: Maxence Brechon (1.33 m)

Team Cup: Drive-konkurranser:

• Dames Gras Savoye Berger Simon konkurranse: Sophie Martin (167m)
  • Herrens Gras Savoye Berger Simon konkurranse: Benedikt Bauer (281m)

Team Cup: uavgjort:

• 1 års abonnement på den digitale versjonen av Figaro: Marie-Louise Nagel
  • 6 måneders abonnement på Golf Magazine: Frédéric Nold & François Verschoore
  • Et 2-netters opphold i en Open Golf Club-destinasjon: Roland Burger

Wantzenau golfbane er bundet for 11. plass totalt med 158 poeng sammen med Moliets og Pont Royal.

Følg resultatene etter hvert trinn på nettstedet vårt og se rangeringen utvikle seg kontinuerlig 😊

For all informasjon: opengolfclub.com