Jon Rahm vant DP World Tour Championship denne søndagen i Dubai etter en siste runde i kontroll. Spanjolen er to slag foran Alex Noren (SUE) og Tyrell Hatton (ANG). Rory McIlroy, takket være en fjerdeplass i dette siste arrangementet for sesongen, vant Race to Dubai for fjerde gang i karrieren. Han signerer også den dobbelte av kretsene, siden han hadde vunnet FedEx Cup tidligere i sesongen. Victor Perez avslutter beste franskmann i dette DP World Tour Championship med en 12. plass.

Rahm vinner av DP World Tour Championship, McIlroy tar løpet

Jon Rahm (til venstre) og Rory McIlroy vinnere av henholdsvis DP World Tour Championship og Race to Dubai – via Twitter @DPWorldTour

DP World Tour-sesongen ble avsluttet i dag med å krone to store mestere, Ryder Cup-spillere, major-vinnere og begge nummer 1 eller tidligere verdens nummer 1. Takket være en strålende siste runde på 67 (-5) på jordbanen til Jumeirah Golf Estates, vant Jon Rahm dette DP World Tour Championship med en to-trinns ledelse. Spanjolen er to slag foran Tyrell Hatton og Alex Noren. Jon Rahm setter definitivt pris på denne ruten i Dubai siden det allerede er hans tredje seier i DP World Tour Championship, noe som øker hans antall seire i Rolex-serien til fem.

Rory McIlroy vinner Race to Dubai. Verdens nummer 1 nordirer blir årets golfspiller i Europa for fjerde gang. Han endte ved foten av pallen i Dubai, på -16, fire slag bak Jon Rahm. Han signerer dobbelen siden han allerede hadde vunnet FedEx Cup tidligere i sesongen på East Lake.

Victor Perez signerer en solid siste runde denne søndagen, et kort på 66 (-6), som gjør at han kan få 14 plasser på stillingen, og dermed signere en topp 15, 12. på -7. Han avsluttet året på den europeiske kretsen på 23. plass.

Romain Langasque spiller i PAR under siste runde, og signerer en topp 20 for å avslutte sesongen. Han ble nummer 50 i Race to Dubai.

Antoine Rozner, i paritotalen etter sine fire runder, endte på 34. plass. Racingmannen avslutter året på DP World Tour på 30 plass.

For å finne den komplette ledertavlen for DP World Tour Championship: klikk her.

For å finne den endelige klassifiseringen av Race to Dubai: klikk her.