Paul Barjon trengte en bragd denne helgen på Wyndham Championship, men franskmannen bommet dessverre på testen ved å gå glipp av Cut. The New Caledonian endte på 172. plass denne sesongen på PGA Tour.
Det er en ung koreaner på 20 år som vinner Wyndham Championship, Joohyung Kim, ny 21. spiller i verden.

Paul Barjon mister kortet sitt på PGA Tour

Paul Barjon – via Twitter @ffgolf

Den siste turneringen i PGA Tour ordinære sesong har avsagt sin dom om hvorvidt spillerne kvalifiserer seg til FedEx Cup-sluttspillet. Mellom glede og skuffelse ble følelsene til spillerne delt for denne siste sjanse-turneringen på den amerikanske kretsen.

Dessverre er dette slutten på eventyret for vår eneste franskmann på PGA Tour: Paul Barjon. Denne savnede Cut på Wyndham Championship ødela sjansene hans for å overleve i den høyeste amerikanske divisjonen. Han hadde en topp 10-plassering den sesongen, med hovedrollen for seieren på The American Express. Resten av sesongen hans var vanskeligere, hans nest beste resultat var en 31. plass på 3M Open. Han endte til slutt på 172. plass i denne FedEx-rangeringen, utilstrekkelig til å kvalifisere seg til sluttspillet, selv med ekskludering av spillere som hadde reist til LIV.

Gledeeksplosjonen denne helgen var for koreanske Joohyung Kim. Denne unge 20 år gamle spilleren ble invitert til flere PGA Tour-turneringer takket være gode prestasjoner i Asia, og savnet ikke båten denne uken. Han hadde imidlertid startet uken på verst tenkelig måte med en firedobbel bogey på det første hullet i turneringen. Resten av arrangementet gikk mye bedre for ham da han vant turneringen med totalt -20 og fem trekk foran. Fremfor alt må vi huske den brennende første etappen signert av Kim på søndag: 27 (-8) på hans første ni hull. Han vant sin første seier på PGA Tour og er bare 20 år gammel "allerede" den 21. spilleren i verden.

Rickie Fowler er reddet! Etter å ha misset Cut plutselig denne helgen i North Carolina, var den tidligere nummer 4 i verden redd, men fikk til slutt billetten sin til FedEx St. Jude Championship. Det er Tony Finau som skal forsvare tittelen sin der.

For å finne FedEx Cup 2022-rangeringen: klikk her.