Nok en gang godt plassert, signerer Céline Boutier sin tredje topp 5 på rad på LPGA Tour. Hun ble nummer fire i denne GAINBRIDGE LPGA I BOCA RIO, tre slag bak vinneren Lydia Ko. Pauline Roussin-Bouchard scoret en topp 20 for sin første LPGA Tour-turnering.

GAINBRIDGE LPGA Ny topp 5 for Céline Boutier, Lydia Ko vinner i Florida

©Ashwin Joseph via Facebook

Våre franske kvinner har nok en gang glimret på LPGA Tour. I løpet av Boca Rio tok Céline Boutier nok en gang en æresplass med en fjerdeplass. Etter en første runde i PAR, signerer den franske nummer 1 to runder uten bogey på 67 (-5) deretter 69 (-3). I de siste kampene på søndag avsluttet hun uken med nye 69 (-3). Etter hennes tredje plass i CME Group Tour Championship, hennes fjerde plass i Tournament of Champions, bekrefter verdens nummer 25 hennes nåværende form med denne nye topp 5.

Hun endte tre slag bak vinneren Lydia Ko. New Zealanderen hadde startet turneringen med et suverent kort på 63 (-9), deretter to runder på 70 (-2) og 72 (PAR) for å holde seg i forkant. Hun vil motstå anklagen til Danielle Kang, vinner forrige uke av Champions Tournament. Lydia Ko spiller 69 (-3) på søndag for å vinne GAINBRIDGE LPGA AT BOCA RIO ett slag foran amerikanske Danielle Kang.

Pauline Roussin-Bouchard vil ha oppnådd sin flotte førsteplass på LPGA Tour. Takket være et siste kort på 68 (-4) endte hun blant de 20 beste i arrangementet. Med tre birdies på seg for en pasning i -3, signerer den tidligere amatørverdens nummer 1 en bogey på den 15., før hun noterer en ørn på kortet hennes, tre skudd på par 5 av den 16. Hun ender til slutt på - 3 til turneringen på 18. plass. Hun tilbyr til og med seg selv luksusen av å fullføre et skudd foran verdens nummer 1 Nelly Korda.

Perinne Delacour, med et siste kort på 72 (PAR), endte i total PAR for turneringen. Hun rangerer 34. i GAINBRIDGE LPGA AT BOCA RIO.

For å finne hele GAINBRIDGE LPGA AT BOCA RIO leaderboard: klikk her.