Leder i starten av siste runde med tre skudd, veien har vært lang for colombianske Mariajo Uribe. Takket være en siste birdie på 18 år vant hun med ett skudds ledelse over engelske Bronte Law. Synd for engelskkvinnen som var leder en tid under siste runde. Emma Grechi fullfører første fransk i Australia. Takket være totalt -5, rangerer hun like utenfor topp 10 på 12. plass.

Mariajo Uribe vinner på slutten av løpet i Australia

Mariajo Uribe vinner på slutten av løpet i Australia – Kreditt: Tristant Jones / LET

Lang siste dag for den colombianske golferen Mariajo Uribe! Leder ved starten av siste runde, vi måtte vente til det siste hullet på Magenta Shores Golf & Country Club-banen for å se Uribe triumfere. Takket være en siste birdie vant hun med ett skudds ledelse over engelske Bronte Law.

Med sine 34 år er dette hennes første offisielle seier blant profesjonelle, etter å ha løftet det amerikanske amatørtrofeet for kvinner i 2007.

Bronte Law, til tross for sin innsats og en siste runde på 67 (-5), ble nummer to, ett slag unna seieren.

Emma Grechi avslutter ukens beste tricolor på Magenta Shores Golf & Country Club. Selv om han var i det tøffe med 74 på andre runde, avsluttet Grechi sin uke perfekt med 69 (-3) synonymt med 12. plass.

Pauline Roussin-Bouchard spilte også under pari på sin siste runde med de minste marginene. Med totalt -3 rangerer hun 21. på Women's NSW Open.

Tøff siste dag for de tre andre franske kvinnene som klarte cutten. Céline Herbin med et siste kort på 78(+6) endte på 49. plass mens Camille Chevalier og Nastasia Nadaud ble rangert på 63. plass.

For å finne den endelige ledertavlen for Women's NSW Open: klikk her.