Som 25-åring blir Lilia Vu en stor turneringsvinner for første gang. Etter et sluttspill mot sin landsmann Angel Yin, vant Lilia Vu Chevron Championship på Club-banen på Carlton Woods. Dette er hans andre seier for sesongen etter Honda LPGA Thailand. Céline Boutier spiller i PAR for denne siste runden: hun avslutter dette Chevron-mesterskapet på 14. plass på -4.

Lilia Vu vinner av Chevron Championship

Lilia Vu vinner Chevron Championship – via Twitter @LPGA

Denne første store turneringen for sesongen ga oss sluttspill! Uavgjort til -10 etter 72 hull møttes Lilia Vu og Angel Yin, to amerikanske spillere, i sudden death for å prøve å vinne Chevron Championship. Takket være en livreddende birdieputt fra ca 5 meter var det til slutt Lilia Vu som vant denne majoren, hennes første seier i en grand slam-turnering.

Med start 11. søndag spiller Lilia Vu -4 på denne fjerde runden takket være to birdies på de to siste hullene hennes. Den amerikanske spilleren var strålende med å putte med 25 putter for bare 61 % av greenene i regulering. Hun visste hvordan hun skulle stole på sin gode form i putting fra det første sluttspillhullet ved å returnere putten sin for seieren. Dette er hans andre seier for sesongen etter hans kroning på Honda LPGA Thailand.

Angel Yin, medleder i starten av siste runde, tapte i dette sluttspillet og endte på andre plass. Nelly Korda fullfører pallen på -2.

Atthaya Thitikul er sikkert veldig skuffet over sluttspillet sitt. Medleder ved starten av sitt siste hull, scorer hun en dobbel bogey på par 5 av 18 og går glipp av sluttspillet. Den thailandske spilleren havner på 4. plass på -8.

Céline Boutier spiller i PAR for sin siste runde. Den franske nummer 1, etter en dårlig startet dag, scorer to birdies på 17. og 18. og ender til slutt på 14. plass i dette Chevron-mesterskapet på -4 totalt.

For å finne den komplette Chevron Championship-ledertavlen: klikk her.