Takket være sin siste dag i 69 (-3) vant den amerikanske spilleren Lexi Thompson denne Aramco Team Series i New York, to slag foran duoen Brooke M. Henderson (CAN), Madelene Sagstrom (SUE ). Nelly Korda, tilknyttet Lexi Thompson i siste del avsluttet til slutt turneringen sin på 4. plass. Pauline Roussin-Bouchard endte som beste franskkvinne med en 15. plassering.

20221016_Lexi-Thompson-imposes-a-New-York_01

Lexi Thompson vinner New Yorks Aramco Team Series – via Twitter @LETgolf

Etter de tre rundene i denne Aramco Team Series i New York på Trump Golf Links, er det amerikanske Lexi Thompson som vinner takket være sine totalt -11. Hun signerer to kort på 71 (-1) og deretter 65 (-7) for sine to første runder, før hun avslutter turneringen med 69 (-3). Til tross for tre bogeys, signerer amerikaneren seks birdies for å vinne med tre slag foran sine første forfølgere.

Med begge totalt -8 deler kanadieren Brooke M. Henderson og svensken Madelene Sagstrom andreplassen i denne Aramco Team Series i New York.

Nelly Korda, tidligere verdens nummer 1, i siste del under siste runde, klarte ikke å trekke seg ut av kampen for å ta seieren. Hun endte på 4. plass i arrangementet med en siste runde på par og totalt -7.

Pauline Roussin-Bouchard avsluttet første fransk i denne turneringen i New York med en 15. plass og et flott siste kort på 69 (-3).

Agathe Sauzon signerer også en topp 20 for denne turneringen på Trump Golf Links. Hun spilte under pari på sin siste runde, et kort på 71 (-1) for en endelig 18. plass.

For å finne den fullstendige rangeringen av denne Aramco Team Series i New York: klikk her.