Lydia Ko, bygger sin legende litt mer hver dag, ved å vinne denne søndagen sin 10. seier på LPGA-kretsen, og tar tilbake i kjølvannet på Inbee Park tittelen sin som den første verdensspilleren!

• Evian Championship 2015: De siste minuttene den 18. - © T.Plassais / Swing Féminin
Lydia Ko lager historie, fullt utstyrt av Callaway og Odyssey. Foto: DR

Ingenting kan stoppe Kiwi som samler rekorder, etter å ha blitt den yngste vinneren til å vinne en Major-turnering i september ved å vinne Evian Championship.

Lydia Ko fra Sør-Korea vant Taiwan Open over Fubon LPGA Taiwan Championship på søndag, og ble bare 18 år den yngste spilleren i historien som oppnådde den eksepsjonelle rekorden på 10 titler på LPGA Tour.

New Zealander fra Sør-Korea returnerte et siste kort på -7 på totalt -20, 9 slag foran hennes andreplass, sørkoreanerne Ji Eun-hee og Ryu So-yeon, og vant dermed en 5. seier denne sesongen. Vidunderbarnet Ko vil oppnå i løpet av denne siste runden ikke mindre enn seks fugler, en ørn for bare en bogey.

Neste mål

“De olympiske leker i Rio neste år! Siden kunngjøringen om at golfen kom tilbake til OL, har jeg vært veldig spent på dette prospektet. Jeg gjorde det til en av mine prioriteringer. Å representere landet ditt på lekene er det ingen større ære. "

Den franske Karine Icher avsluttet med en total poengsum på -2 som gjør at hun kan dele 14. plass.