Første topp 10 av sesongen for Julie Aimé på Symetra Tour, (amerikansk andre divisjon), som tok tiendeplass i Copper Rock Championship takket være en solid 69 (-3) finale. Céline Herbin endte på 22. plass. Det var amerikaneren Bailey Tardy, i ledelsen siden turneringens start, som vant på -10 etter de siste 70 (-2).

Julie Aimé signerer sin første topp 10 på Copper Rock Championship (ST)

Julie Aimé måtte nøye seg med 16. plass-finalen etter å ha spilt 73 (+1) forrige uke på den siste runden på Casino Del Sol Golf Classic. Niçoise startet på lang avstand (43.), etter å ha spilt inn ukens beste kort denne lørdagen, hengende på topp 10, i løpet av siste runde. Julie Aimé er forfatter av tre fugler for et siste feilfritt kort på 69 (-3) i blåsende forhold. En forestilling som plasserer henne på 25. i rekkefølgen, to rader foran Céline Herbin som på sin side spilte 78 (+6) og måtte nøye seg med 22. plass.