Fra 18. til 19. september og deretter fra 21. til 23. september ble den store finalen i Haribo Kids Cup og Amundi Evian Juniors Cup arrangert på Evian Resort Golf Club.

Haribo Kids / Evian Championship Junior: resultatene fra de to arrangementene

© Evian Resort

Det var først og fremst U12 -erne som åpnet ballen i Evian, i anledning Haribo Kids Cup. De unge spillerne møttes i løpet av to konkurransedager på The Lake Course (U8 og U9), en helt ny andre bane på Evian Resort, og på The Champions Course (for U10 til U12), vertskurs for den eneste majoren i Kontinentaleuropa . Denne hendelsen, initiert i 2010 av Sandrine Mendiburu, ble derfor arrangert til tross for spesielle værforhold og en unik kvalifiseringsmetode i år på grunn av helsekonteksten.

For sin fjortende utgave er Amundi Evian Juniors Cup også tilbake i Evian. Etter 3 dager med spill var det endelig FRANCE1 -laget som vant, FRANCE2 -teamet og ITALIA fullførte pallen i rangeringen av nasjoner.

Når det gjelder individuell prestasjon, blant jentene, var det den unge franske Sara BRENTCHENEFF som vant i sluttspillet mot spanske Nagore MARTINEZ, begge etter å ha oppnådd en total score på 224 (+11) ved utfallet av turneringen. På tredjeplass finner vi også en franskmann, Alice KONG (+13), som hadde vunnet noen dager tidligere i Evian under Haribo Kids Cup.

Blant guttene finner vi to franskmenn øverst på pallen siden det er Aaron VAN HAUWE som tar førsteplassen med en sluttresultat på 213 (-1), etterfulgt av Hugo LE GOFF, 213 (E), og slovakien Tomas SMICEK JR på 214 (+1).

Siden 2007 har de fjorten utgavene av The Amundi Evian Juniors Cup avslørt dagens talenter, profesjonelle som Jordan Spieth, Justin Thomas eller Aditi Ashok og Leona Maguire for å nevne bare 4, eller de beste amatørene. Verdener som Rose Zhang (1. WAGR ) og Alexa Pano (101. WAGR).
Under prisutdelingen fikk alle deltakerne spesielt et livstidskort for Evian Resort Golf Club.