Franske Céline Boutier, som bor i Dallas, vant i går i en runde-turnering, Energy Producers Texas Women's Open foran Texan Cheyenne Knight. Denne oppvarmingsturneringen, som ikke tilhører LPGA-kretsen, markerte gjenopptakelsen av dameturneringer i USA.

Céline Boutier vinner Texas Women's Open

Céline Boutier - © Nord-Texas PGA via flickr

Celine Boutier, starter sterkt på Old American Golf Club i The Colony, Texas. å vinne Texas 'første repetisjonsturnering, Energy Producers Texas Women's Open. Ile-de-France de Montrouge vant strålende med en total score på -14, fem slag foran den amerikanske Cheyenne Knight.

Hun klatret til toppen av en veldig høy rangering takket være praktfulle 64 i andre runde 7 (-7) og laget et blankt kort av hvilken som helst bogey

Knight, som vant Volunteers of America Classic her i fjor høst på slutten av rookiesesongen, til tross for at han var 67 på den siste runden og utlignet med Céline Boutier, var det ikke nok for Texan som endte tre skudd bak. (-11).

I 2019 vant Céline Boutier ISPS Handa Vic Open i Australia sin første LPGA-seier etter tre år på Touren. Hun plasserte T-5 på det siste US Women's Open og vant 4-0-0 for det europeiske laget i Solheim Cup i fjor høst.

Kristen Gillman, fra Austin, var langt bak, i tredje posisjon (-5), mens Yu Liu, Céline Boutiers tidligere lagkamerat i Duke (begge var medlemmer av Blue Devils-laget som vant tittelen NCAA i 2014), ble 4. plass på - 4.

I alt endte seks LPGA-spillere på topp 10. Blant dem var Lindsey Weaver femte på 2 under pari, og Brittany Lang, US Women's Open-mester 2016, var bundet til syvende på 1. under by.

Sadie Englemann, en Austin-innbygger som lovet å spille for Stanford, oppnådde amatørpoengene med den laveste poengsummen som delte syvende plass.

Kenzie Wright, senior fra Alabama som var på Crimson Tide-liste med Gillman, ble 10. i solo med par.

LPGA-spillerne Stacy Lewis og Gerina Piller, begge Solheim Cup-veteraner, var blant de fem spillerne som endte på 11. plass.