Etter et regn av birdies på dette BMW Ladies Championship, er det endelig newzealandske Lydia Ko som vinner i Korea med totalt -21. Hun er fire slag foran Andrea Lee; Hye-Jin Choi fullfører pallen. Pauline Roussin-Bouchard med totalt -7, endte på 19. plass i arrangementet.

Lydia Ko vinner BMW Ladies Championship, topp 20 for Roussin-Bouchard

Lydia Ko vinner av BMW Ladies Championship – via Twitter @LPGA

LPGA flyttet til Sør-Korea denne uken for BMW Ladies Championship og for et show i løpet av denne golfuken. Med en totalscore på -21 vant tidligere verdens nummer 1 Lydia Ko, foran amerikanske Andrea Lee. New Zealanderen surfet rett og slett på en helg med ild siden hun signerte et kort på 66 (-6) i løpet av flyttedagen, deretter en 65 (-7) for å triumfere på søndag.

Hun vinner fire slag foran amerikanske Andrea Lee, koreaneren Hye-Jin Choi fullfører pallen.

Pauline Roussin-Bouchard endte først i Frankrike i arrangementet med en fin 19. plass. Til tross for en siste dag med få fairways berørt (6/14), signerer den unge franske spilleren et kort under pari på 71 (-1). Hun endte 14 slag bak leder Lydia Ko.

Céline Boutier vil ikke ha vært med i kampen denne uken, plaget av puttingen hennes. Hun avslutter fortsatt uken med et snitt på 32 putter per kamp. Hennes totalt -3 plasserer henne på 40. plass på stillingen.

Verdens nummer 1 Jin Young Ko måtte dessverre forlate arrangementet etter de to første rundene. Skadet i håndleddet før stevnet startet, bestemte koreaneren seg likevel for å ta starten av hjemmebegivenheten. Hun hadde spilt 80 (+8) og 79 (+7), langt fra hennes vanlige prestasjon.

For å finne den komplette ledertavlen for dette BMW Ladies Championship: klikk her.