Den norske vinneren av Evian Championship i 2013 tok den foreløpige ledelsen (-7) før natten avsluttet andre runde. Karine Icher, stoppet klokken 11, var på det tidspunktet 2. bånd på -6. Han vil ha syv hull å fullføre før tredje runde, denne lørdagen i skritt.

Suzanne Pettersen - Lofoten Islands - Photo TPlassais / swing-feminin.com

Icher, Kerr og Masson var medledere etter en runde

Den høye vinden som stoppet første runde av ANA Inspiration torsdag i Rancho Mirage, California, har avtatt. Men løpet av den første kvinnelige majoren av sesongen er alltid litt opprørt. Torsdag, da spillet ble avbrutt, hadde Karine Icher tatt den foreløpige ledelsen alene med et første kort på 67. Det var først på fredag ​​morgen at hele feltet fullførte sin første runde, og Icher ble deretter slått sammen i spissen for topplisten av amerikaneren Cristie Kerr og tyske Caroline Masson, også på -5.

Andre turne var innom natten, etter denne lørdagen ...

Med forsinkelsen tatt hadde den andre omgangen, omstridt fredag ​​ettermiddag, liten sjanse for å komme til en slutt. Og faktisk ble spillet avbrutt av natten mens noen spillere bare var på sitt sjette hull på Dinah Shore Course i Mission Hills Country Club.… I likhet med Karine Icher dagen før tok Suzann Pettersen da ledelsen turnering, med -7 totalt. Men uten det er dette ikke definitivt, siden mange spillere vil måtte avslutte sin andre runde denne lørdagen, før de fortsetter til tredje runde senere på dagen. Vi går litt vill, spesielt med tidsforskjellen (ni timers forskjell mellom California og Frankrike).

Karine Icher var på -6 totalt med syv hull å spille

Det som skal huskes før slutten av andre runde denne lørdagen (fra kl. 16 fransk tid), er at Suzann Pettersen var den eneste spilleren på - 15, takket være hennes suksessive kort på 7 og 68. Que fire spillere som hadde fullført sin andre runde - Inbee Park, Minjee Lee, Nelly Korda og Cristie Kerr - var på hælene på - 69. Og at Karine Icher også postet -6 totalt, men like før hun ble stoppet om natten kl. 6 da hun var på -11 for dagen (ti pars, en fugl). Franskinnen hadde derfor syv hull å spille for å konsolidere sin gode posisjon i midten av turneringen.

To runder på rad: dødelig for den tyske Masson

Når kuttet er etablert, vil spillerne i skritt angripe sin tredje runde denne lørdag ettermiddagen (i kveld i Frankrike). Ikke alltid lett. Caroline Masson fra Tyskland betalte prisen i går fredag. Medleder med Kerr og Icher takket være et første kort på 67 fullført i løpet av to dager, hadde hun veldig lite tid til å fordøye denne foreløpige ledelsen før hun nesten dro til andre runde. Hans andre kort, som endte med fire bogeys og en dobbel bogey, for en finale 76 og dusinvis av tapt plasser i rangeringen, taler for seg selv ...

Inbee Park, Lydia Ko og Ariya Jutanugarn i bakhold

Sidefavoritter, den olympiske mesteren Inbee Park (69, 69) var ideelt plassert med dette - 6 ved pause, hun som kunne ta en 8. seier i major. Når det gjelder Lydia Ko (70, 70) og Ariya Jutanugarn (70, 70), henholdsvis verdens nummer 1 og nummer 2 i Rolex Rankings, klarte de sine ugunstige parametere så godt som mulig i starten av turneringen: spill i vinden torsdag etter- middag før kampslutt, slutt på første og andre runde akkumulert i går ... Med totalt -4 er duoen langt fra å bli etterlatt av Suzann Pettersen. Selv om den store nordmannen, allerede tre ganger 2. i ANA-inspirasjonen tidligere, vil ønske å vinne forsiden denne gangen!