Ledare i början av det sista varvet av Porsche European Open, tätt följt av Julien Brun, Victor Perez och den blå klanen lyckades till sist inte lyfta segerpokalen, vilket lämnade denna chans till Kalle Sammoja, författare till en sublim 64 (- 8) på sista varvet. Victor Perez slutade till slut 3:a i tävlingen.

Victor Perez mycket nära dubbeln! - via Twitter @DPWorldTour

Victor Perez mycket nära dubbeln! – via Twitter @DPWorldTour

Victor Perez fick oss att drömma igen den här veckan under Porsche European Open. Vinnare förra veckan av Dutch Open i Nederländerna, Tarbais hade tagit kontroll över turneringen i Tyskland tack vare ett gediget golfspel under svåra förhållanden. Han hade till och med tecknat ett hole in 1 på lördagen på hål 2, flyttande dag där han gjorde 71 (-1). Sista dagen vände tyvärr inte till hans fördel, han skrev på tre bogeys på sina sista sju hål. Han släpper alltså den finska Samooja Kalle-författaren till veckans kort. Han spelade 64 (-8), åtta birdies utan några fel för att vinna med en tvåtaktsledning. Detta är hans första seger på DP World Tour. Han gick från 239:e till 134:e plats i världen.

Samooja Kalle vinnare av Porsche European Open, Victor Perez 3:a - via Twitter @DPWorldTour

Samooja Kalle vinnare av Porsche European Open – via Twitter @DPWorldTour

Victor Perez slutade till slut 3:a i tävlingen och vann platser igen på OWGR, han var 93:a. Han vann också en inbjudan till det kommande US Open på Brookline. Denna nya fina prestation gör att han kan ta sig upp till 18:e plats i Race to Dubai. Efter att ha gått med i världens topp 100 förra veckan, konsoliderar den franska nummer 1 denna plats och kan dra nytta av inbjudan i viktiga turneringar.

Poängen för vår franska:

Julien Guerrier, författare till ett kort på 69 (-3) den sista dagen, tog 12 platser och klättrade till topp 10 i turneringen, 10:a på -1.

Julien Brun levde under tiden en mardrömslik dag. Från och med 2:a positionen på söndagen återvände han till klubbhuset med ett kort på 80 (+8) behäftat med en fyrfaldig bogey på par 3 av den 14:e. Han slutade till slut på 34:e plats i tävlingen.

Romain Langasque och Mike Lorenzo-vera ligger på 40:e plats på +5.

Mathieu Pavon avslutar sin vecka på +6 på 47:e plats.

Antoine Rozner spelar under par under sista varvet 71 (-1) men slutar 51:a på +7.

För att hitta den fullständiga topplistan för denna Porsche European Open: klicka här.