Ledare efter två varv, Vairana Heck glänste under denna vecka på Biltmore Golf Course och slutade slutligen tvåa i tävlingen. Hugo Le Goff anmälde sig för herrar, slutade 34:a.

Vairana Heck under Solheim Cup Junior - © LET

För den 58:e upplagan av Junior Orange Bowl International Golf Championship var två fransmän på spelplanen:  Vairana Heck och Hugo Le Goff. Denna amatörturnering som samlade många av de bästa unga spelarna spelades på Biltmore Golf Course i Miami. Det är därför på denna par 71 designad 1925 av Donald Ross som dessa unga golfare utvecklades under  fyra dagar.

Ledare efter två varv tack vare två kort på 67 (-4) och 71 (PAR), ger Vairana Heck upp platsen som ledare på lördagskvällen till colombianskan Maria Jose Marin, författare till enastående 63 (-8). Solheim Cup-spelaren ger sig av till sista omgången i sista delen vid sidan av ledaren men kommer inte ikapp. Hon slutade på andra plats tre slag från segern. Hon signerar kort 67-71-69-72 under denna vecka i Miami. Det var slutligen Maria Jose Marin som behöll sin första placering i det sista varvet och som vann med totalt -8.

På herrarnas sida är det Floridianen Nicholas Prieto som vinner med en totalpoäng på -8. Han började fyra med sex slag bakom ledaren och skrev på sista omgångens bästa kort med 65 (-6) och drog samtidigt fördel av ett svagt spel från ledaren Jay Brooks på 73 (+2) och s' ta för segern.

Hugo Le Goff, den ende fransmannen som var inblandad i evenemanget, slutade i mitten av tabellen på 34:e plats med en totalpoäng på +13. Efter ett kort i PAR under den första omgången kommer Paris Country Club-spelaren att ha haft svårare de följande omgångarna. Han skriver på kort 71-74-76-76 den här veckan.