Tack vare en örn, birdie, avslutar Thorbjørn Olesen lägger till sin sjätte DP World Tour-seger genom att vinna Betfred British Masters. Julien Brun och Romain Langasque slutade etta i Frankrike på åttonde plats på -6.

Thorbjorn Olesen vinnare av Betfred British Masters med Danny Willett som värd - via Twitter @DPWorldTour

Thorbjørn Olesen vinnare av Betfred British Masters med Danny Willett som värd – via Twitter @DPWorldTour

Efter en galen avslutning på turneringen är det äntligen den danske före detta Ryder Cup-spelaren Thorbjørn Olesen vann på denna Betfred British Masters postad av Danny Willett. I det hårda under nästan hela sista varvet dyker Olesen upp på starten av den 17:e med en poäng på +4 för dagen och två slag bakom ledaren Sebastian Soderberg. Magin opererades sedan från green på 17, ett par 5 eller ett långt snöre låter honom signera en örn. Han anländer på tee 18, co-leader med Sebastian Söderberg redan installerad i klubbhuset. På den 18:e green på två slag grävde dansken in en segerputt på 36 fot (12 meter) och slog svensken till stolpen.

Han lägger till en sjätte seger på DP World Tour till sin lista och tar 200 platser på världsrankingen, han är 173:a.

Två fransmän slutade i topp 10 i detta evenemang. Vi hittar på 8:e plats Julien Brun och Romain Langasque med totalt -6. Romain Langasque spelar 76-67-68-71 under sin vecka. Denna topp 10 låter honom gå upp till 35:e plats i Race to Dubai. Julien Brun kanske kan ångra sitt slut på matchen trots detta goda resultat. Efter en örn på hål 17 stod hål 18 tyvärr emot honom med en sista dubbelbogey. Han tog fortfarande 10 platser i Race to Dubai, han är nu 47:a.

Danny Willett, värd för evenemanget, slutade 16:a på -5. Han spelar 73-65-74-71 under detta test.

Frederic Lacroix och Victor Perez ligger på plats 21 i turneringen med totalt -4.

Vi hittar då Benjamin Hebert och Robin Roussel på 45:e plats i totala PAR.

Joël Stalter rankas 51:a på +2 totalt. Tyvärr ger han ett sista kort på 76 (+4) vilket gör att han tappar 21 platser.

Raphaël Jacquelin avslutar ett skott bakom Joël Stalter, med totalt +3, på 54:e plats.

Mike Lorenzo-Vera slutade 59:a med totalt +5.

För att hitta hela Betfred British Masters-poängtavlan postad av Danny Willett: klicka här.