Ledare i början av det sista varvet, Adrian Meronk höll fast vid sin första seger på DP World Tour. Tack vare totalt -20 vann han detta Horizon Irish Open med en tretaktsledning över nyzeeländaren Ryan Fox. Antoine Rozner slutade 13:a i eventet nio slag efter vinnaren.

Adrian Meronk vinnare av Horizon Irish Open - via Twitter @DPWorldTour

Adrian Meronk vinnare av Horizon Irish Open – via Twitter @DPWorldTour

Irish Open återvände i år med en ny titelsponsor för turneringen som nu kallas Horizon Irish Open. Turneringen erbjöd även kvalificeringsplatser till 150:e The Open.

Ledare i början av sista varvet, polen Adrian Meronk kunde hålla kursen genom att skriva på ett sista kort på 66 (-6). Han kommer att ha sökt sin seger i pengarna genom att spela -4 på sina fyra sista hål: birdie 15, birdie 16, eagle 17 och par 18.

Han är den enda spelaren som har spelat under 70 i alla fyra omgångarna. Han vann därmed sin första seger på DP World Tour genom att lyfta Horizon Irish Open-trofén och tog sig upp till 64:e plats i världen, hans bästa karriärranking. Han kommer att delta i den 150:e The Open.

Ryan Fox skriver på det bästa kortet på söndagen med 64 (-8), trots en bogey vid 18. Han tar andraplatsen i tävlingen. Thriston Lawrence fullbordar pallen.

Shane Lowry slutade först i Irland på nionde plats med en sammanlagd poäng på -12. Han kunde utnyttja helgen för att komma närmare de ledande herrarna tack vare kort på 68 (-4) och 67 (-5).

Den förste fransmannen ligger på 13:e plats i Antoine Rozners person. Bland de 10 bästa i början av det sista varvet skriver Racingman på ett sista kort på 71 (-1) för att sluta på -11 totalt.

Romain Langasque och Julien Brun slutade 30:a i tävlingen på -7.

Frederic Lacroix, efter en första omgång på 65 (-7) sedan på 71 (-1), hade en svårare helg med två kort över par två-korten på 73 (+1). Han slutade till slut 37:a på -6.

Julien Guerrier ligger på 46:e plats på -5.

Matthieu Pavon avslutar sin vecka på -3, på 67:e plats.

Så här hittar du hela topplistan för detta Horizon Irish Open: klicka här.