Matthieu Pavon blev avskedad från turneringar av ett positivt test för Covid 19 och kunde delta i sin första turnering för säsongen under Ras al Khaimah Championship. Han skriver på sin första pallplats med en tredjeplats på Al Hamra Golfklubb, sju slag efter vinnaren Nicolai HØJGAARD. Brun och Guerrier rankas bland de 15 bästa.

Matthieu Pavon, Højgaard

Nicolai HØJGAARD-vinnare av Ras al Khaimah Championship – via Twitter @DPWorldTour

Efter två veckor av Rolex-serien stannade DP World Tour i Emirates för Ras al Khaimah Championship som presenterades av Phoenix Capital på Al Hamra Golf Club. Testad positivt för Covid 19, Matthieu Pavon hade inte kunnat delta i årets första två evenemang, evenemang rikt begåvade, eftersom stämplade Rolex-serien.

Bordelais för sin första turnering för året kunde sätta rekordet och bekräfta arbetet som gjordes under pausen. Med kort på 68-69-68-66 slutade han trea i detta Ras al Khaimah-mästerskap. Han är en del av en grupp på fyra spelare som bara lämnar in kort under 70 den här veckan. Hans sista kort på 66 (-6), fem birdies, en örn för en bogey, gör att han kan ta åtta platser på söndagen. Med denna pallplats ligger han nu på 39:e plats i Race To Dubai. Han tog också 40 platser på världsrankingen, från 272 till 232:a plats.

Det är Nicolai HØJGAARD ​​som vinner segern i detta Ras al Khaimah-mästerskap. Den unge norrmannen kommer att ha dominerat turneringen och avslutar söndagen med en mästerlig hand. Han tillåter sig till och med lyxen att göra två örnar på sitt kort på par 5 av 3 och 14. Han ger tillbaka kort på 67-65-64-68, dvs. 25 birdies, tre örnar, fem bogeys och en dubbel för totalt - 24. Han vann fyra slag före engelsmannen Jordan Smith och fick in sin andra seger på DP World Tour.

Julien Brun och Julien Guerrier slutade bland de 15 bästa i tävlingen, på 13:e plats med totalt -13. Med ett sista kort på 67 (-5), utsmyckat av en wedge kick in för eagle på 13, klättrade Julien Brun 15 platser i den sista omgången. Han gör kort på 71-66-71-67. Julien Guerrier ger tillbaka kort på 71-69-66-69 under sin vecka.

Vår blues

Benjamin Hebert slutade 35:a på -9. Han signerar kort på 69-71-71-68

Frederic Lacroix rankas 53:a på -5, med kort på 73-66-71-73

Alexander Levy avslutar rankingen på 72:a plats med en poäng på +2. Han gör kort på 69-72-73-76.

Så här hittar du den fullständiga resultattavlan för Ras al Khaimah-mästerskapet: klicka här.