Tack vare en sista omgång i 69 (-3) är det engelskan Liz Young som vinner denna VP Bank Swiss Ladies Open. Hon ligger före Sveriges Linn Grant och sin engelska landsman Rosie Davies. Charlotte Liautier och Anne-Lise Caudal lyckades tyvärr inte hålla jämna steg med ledarna: de slutade 7:a respektive 11:a i detta event i Schweiz.

Seger för Liz Young, Liautier 7:a

Liz Young vinnare av Swiss Bank Ladies Open – Tack: Tristan Jones/LET

Spelarna i Ladies European Tour deltog denna vecka i Swiss Bank Ladies Open på Golfpark Holzhäusern-banan. Tack vare ett sista varv på 69 (-3) var det ledaren i början av sista varvet, Liz Young, som vann. Med sina fyra birdies för en enkel bogey ligger hon något före Sveriges Linn Grant. Rosie Davies fullbordar pallen i denna VP Bank Swiss Ladies Open. Detta är Liz Youngs första seger på Ladies European Tour.

Två franska kvinnor var med i matchen efter två varv men lyckades tyvärr inte hålla fast vid ledarnas tempo.

Charlotte Liautier började dock sin tur på bästa möjliga sätt med tre birdies på sina första fem hål, till och med installerad i ledarstolen. Mellanspelet var mer komplicerat med två bogeys på hål 8 och 10, sedan två bogeys på hål 15 och 16. Den unga franska spelaren spelar i par för denna sista runda och avslutar sin turnering på sjunde plats med en poäng på -8.

Anne-Lise Caudal spelar ett slag över par under sista dagen. Hennes kort på 73 gjorde att hon tappade en plats i ställningen, hon slutade 11:a i denna turnering i Schweiz.

För att hitta den slutliga resultattavlan för denna VP Bank Swiss Ladies Open: klicka här.