Säsongens första topp 10 för Julie Aimé på Symetra Tour, (andra amerikanska divisionen), som tog en tionde plats i Copper Rock Championship tack vare en solid 69 (-3) final. Céline Herbin slutade 22:a. Det var amerikanen Bailey Tardy, i ledningen sedan starten av turneringen, som vann på -10 efter sista 70 (-2).

Julie Aimé tecknar sin första topp 10 vid Copper Rock Championship (ST)

Julie Aimé fick nöja sig med 16:e plats efter att ha spelat 73 (+1) förra veckan under sista rundan på Casino Del Sol Golf Classic. Niçoise startade på långt håll (43:a), spelade sitt bästa kort för veckan i lördags, och tog topp 10 under den sista omgången. Författare till tre birdies för ett slutligt felfritt resultat på 69 (-3) i blåsiga förhållanden, Julie Aimé placeras på tionde plats i detta Copper Rock Championship. En prestation som placerar henne på 25:e plats i meritordningen, två led före Céline Herbin som för sin del spelade 78 (+6) och fick nöja sig med 22:a plats.