Imperial i fyra varv, det var engelsmannen Jordan Smith som vann detta Portugal Masters med en fantastisk poäng, lyssna noga, -30 över fyra varv. Med ett sista kort på 63 (-8) är han steget före malaysiskan Gavin Green. Antoine Rozner kom först i Frankrike med en 8:e plats och totalt -17.

Jordan Smith kröntes på Portugal Masters

Jordan Smith kröntes i Portugal Masters – via Twitter @DPWorldTour

Ett regn av birdies föll den här veckan på Dom Pedro Victoria Golf Course, med anledning av Portugal Masters. Från den första omgången startade Jordan Smith birdie-maskinen genom att skriva på ett kort på 62 (-9) vilket placerade honom som ensam ledare. Även om han kunde dela ledningen efter två varv, kommer engelsmannen inte att släppa sin förstaplats i ställningen, och skriver på en helg av brand: 62 (-9) / 63 (-8).

Med sina tre örnar, tjugosju birdies och bara tre bogeys lyfter Jordan Smith sin andra trofé på DP World Tour efter sin seger 2017 i Porsche European Open. Han avslutar sin vecka med en poäng på -30!

Gavin Green slutar tvåa denna vecka i Portugal. Malaysianen kommer att ha skrivit på tre kort på 64 (-7) och ett kort på 65 (-6), för totalt -27, tre slag från segern. Tapio Pulkkanen fullbordar pallen vid -22.

Antoine Rozner kom först i Frankrike med en fin 8:e plats. Racingmännen skriver på ett kort på 66 (-5) på söndagen, en poäng som gör att de kan ta åtta platser och därmed skriva på en topp 10 i Portugal.

Frédéric Lacroix slutade ett skott bakom Rozner, 12:a med totalt -16, tack vare ett suveränt sista kort på 64 (-7). Joël Stalter ligger också på 12:e plats.

Så här hittar du hela Portugal Masters-poängtavlan: klicka här.