Caitlyn Macnab, den sydafrikanska amatören flög över det sista varvet och vann med åtta slag på Jabra Ladies Classic, vilket räknas för South African Sunshine Ladies Tour-banan. Franskan Émie Peronnin tar en fin 9:e plats, Manon Gidali-vinnaren förra veckan slutade 11:a.

Jabra Ladies Classic: Caitlyn Macnab-vinnare, Emie Peronnin 9:a

Jabra Ladies Classic: amatören Caitlyn Macnab vinner med en 8-taktsledning

Amatören Caitlyn Macnab flög över debatten och påtvingade sig i hög grad denna Jabra Ladies Classic
årets andra turnering av Sunshine Ladies Tour spelas på Glendover Golf Club nära Johannesburg.

Den unga sydafrikanern slutade -12 med tre varv under 70 (69-68-67) och erbjöd sig själv som 19-åring den första trofén i sin unga karriär med proffsen, och slog sina landsmän Nicole med 8 slag. Garcia och Lindi Coetzee (-4).

Sjätte i meritordningen förra året (SLT) tog Émie Peronnin en fin niondeplats, efter ett särskilt stabilt sista varv.

fransmännen returnerade ett av de fyra korten som spelades in under par, 70 (-2) inklusive fyra birdies och två bogeys. Efter att ha slutat +5 totalt hänger hon på 13:e plats i meritordningen för den sydafrikanska kretsen, nu dominerad av den lokala Nicole Garcia.

Garcia slutade också delad tvåa i turneringen (-4 totalt), oavgjort med sin landsman Lindi Coetzee, men åtta slag bakom en annan sydafrikan: Caitlyn Macnab. Den här, som fortfarande är amatör, flög över evenemanget genom att slå ihop tre poäng under 70, och hennes 67 (-5) erbjöd henne, bara 19 år gammal, den första trofén i hennes unga karriär med proffsen.

Franska Manon Gidali spelade 73 (+1) och slutade på 11:e plats på +6, trea i rankingen av kretsen. Astrid Vayson de Pradenne (78) tog 28:e plats på +12, och Anne-Lise Caudal (83) rankade 32:a på +15.

Nästa datum för Super Sport Ladies Challenge, onsdag 21 april till fredag ​​23 april på Gary Player Country Club i Sun City.