Med ett sista varv på 67 (-5) vann Carlota Ciganda med fyra slag före Maja Stark för att vinna denna Andalucia Costa del Sol Open de Espagna. Försäkrad om att vinna Race to Costa Del Sol, slutade Atthaya Thitikul fortfarande på pallen i Ladies European Tour på tredje plats, sju slag efter ledaren. Anne-Lise Caudal skriver på en topp 15 i den här sista turneringen för säsongen

Carlota Ciganda vinner Andalucia Costa Del Sol Open de Espana - Kredit: Tristan Jones / LET

På Los Naranjos Golf Club var det spanjoren Carlota Ciganda som kunde sticka ut för att vinna. Solheim Cup-spelaren kommer att ha lyckades bryta sig loss från ledaren för Race to Costa Del Sol, Athaya Thitikul. Med tre slag före thailändaren avslutade spanjoren sin turnering med 67 (-5) för att vinna Andalucia Costa Del Sol Open de Espana.

Atthaya Thitikul vinner titeln årets spelare på Ladies European Tour och blir den fjärde rookie som uppnår denna bedrift. Hon vann två turneringar på Ladies European Tour och skrev på många hedersplatser inklusive tre topp 3.

Anne-Lise Caudal slutade 11:a i detta evenemang i Spanien. Efter att ha öppnat sin turnering med 69 (-3) så att hon kan ta positionen som medledare, kommer fransyskan att behöva ge allt för att ta titeln. Hon signerar ett nytt kort under fredagen: 70 (-1). Den rörliga dagen kommer dock att försegla sina chanser till seger: 77 (+5) med en retur översållad med fallgropar i 40 (+4).

Hon spelade återigen under paret på söndagen med 71 (-1) och slutade på 11:e plats.

Blå sida:

Agathe Sauzon slutade 28:a med +2 totalt. Efter en svår första omgång på 75 (+3) ger hon tillbaka ett kort under paret 71 (-1) på fredag, sedan två kort i PAR på helgen.

Anais Meysonnier slutade på 43:e plats på +6. Trots två kort under fredagen och söndagen är hans andra kort ganska tunga och hindrar honom från att sluta högre i rankingen. Hans kort i veckan: 77-71-76-70.

Camille Chevalier slutade på 62:a plats i denna Open de Espagna. Efter ett första kort på 73 (+1) var hon 22:a. Hans rörliga dagskort krossade hans förhoppningar, en tung 79. (+7). Hans kort i veckan: 73-74-79-75.

Emma Grechi och Anne-Charlotte Mora avslutar sin turnering på 67:e plats på +15.

Manon Gidali slutade ett slag bakom dem, på +16 för en 69:e plats i finalen.

Så här hittar du hela topplistan: klicka här.