Pauline Roussin-Bouchard och Lucie Malchirand vann respektive värdefulla sesam 14 och 17 efter två varv. Mötet görs under resten av turneringen vid Augusta National Women's Amateur.

ANWA: Roussin-Bouchard och Malchirand vinner sesam

Pauline Roussin-Bouchard - © Ryan Young / Augusta National

Kylan igår efter vinden och regnet i första omgången störde spelarna under turneringens gång. Två av våra tre franska kvinnor kom in vann sin plats för de senaste 18 hålen på lördag.

Allt är fortfarande möjligt för Pauline Roussin-Bouchard som gjorde jobbet genom att integrera topp 30-kvalet och undertecknade ett kort på 73 (+1). Med två birdies mot tre bogeys slutade världens nummer 3 dessa två första varv 14 i den preliminära klassificeringen (+3 totalt) med 5 huvudskott.

Mycket bra session för Lucie Malchirand som förblev solid med ett kort i par (72) och tre fåglar för lika många bogeys, vilket gav henne tillgång till Augusta National fairways på lördag. På +5 totalt tar Marseille-spelaren la Salette sin sista start från 17: e plats totalt.

Amerikanern Rose Zhang (värld nummer 1) och svenska Ingrid Lindblad är ansvariga efter 36 hål med en total poäng på -1.

Å andra sidan är det slutet på äventyret för Candice Mahé som hade en svår dag med +11-kort och slutade på 72: e plats.

Nytt program för denna fredag ​​som är tillägnad erkännandet av Masters-banan och det är öppet för alla tjejer, även de som inte har passerat nedskärningen. Vad man ska förbereda sig för den sista lördagsomgången för vissa och vad man ska lämna med minnen i huvudet för andra.