VP Bank Swiss Ladies Open fant sted på Holzhäusern -banen.

Leder for løpet til Costa Del Sol, Atthaya Thitikul vant sin andre seier for sesongen på sveitsisk grunn og økte ledelsen i stillingen.

To franske kvinner endte på topp 10: Emma Grechi på 7. plass og Anne-Charlotte Mora på 10. plass.

VP Bank Swiss Ladies Open: Thitikul vinner, topp 10 for Grechi og Mora

Atthaya Thitikul - VP Bank Swiss Ladies Open 2021 - © Mark Runnacles / LET

Bare 18 år gammel vant Thailands Atthaya Thitikul sin fjerde seier på Ladies European Tour i Sveits. På denne turneringen, som ble spilt i tre runder, signerte hun på par 72 på Holzhäusern golfbane 68-66-66 og endte på -16 for turneringen. Hun vant ett slag foran norske Marianne Skarpnord og to slag foran de to sveitsiske Elena Moosmann (amatør) og Kim Metraux.

Venstrehenderen Kim Metraux, medleder etter to runder på -14, signerer et kort på 72 (PAR) i løpet av den siste runden og klarer ikke å vinne i sitt land.

Atthaya Thitikul forblir derfor først i stillingen Race to Costa Del Sol.

Ni franske kvinner passerte CUT og spilte den siste runden.

• Emma Grechi endte på 7. plass på -11. Hun signerer tre kort under 70: 68-68-69.
  • Anne-Charlotte Mora byr på seg selv en topp 10, hun slutter på 10. plass. Etter fine 66 (-6) i åpningen, signerer hun et kort på 72 (PAR) og en 68 (-4). Hun ender på -10.
  • Agathe Laisne endte på -6 på 20. plass.
  • Isabelle Boineau avsluttet turneringen på -2, på 41. plass.
  • Yvie Chaucheprat endte ett slag bak på -1. Den unge amatørspilleren endte på 44. plass.
  • Agathe Sauzon endte på 63. plass på +3.
  • Justine Dreher endte på 66. plass på +4.