Leder ved starten av siste runde av Porsche European Open, tett fulgt av Julien Brun, Victor Perez og den blå klanen klarte til slutt ikke å løfte seierspokalen, og overlot denne sjansen til Kalle Sammoja, forfatter av en sublim 64 (- 8) på siste runde. Victor Perez endte til slutt på 3. plass i arrangementet.

Victor Perez veldig nær dobbelen! - via Twitter @DPWorldTour

Victor Perez veldig nær dobbelen! – via Twitter @DPWorldTour

Victor Perez fikk oss til å drømme igjen denne uken under Porsche European Open. Vinner forrige uke av Dutch Open i Nederland, Tarbais hadde tatt kontroll over turneringen i Tyskland takket være et solid golfspill under vanskelige forhold. Han hadde til og med signert et hole in 1 på lørdag på hull 2, flyttedag hvor han scoret 71 (-1). Den siste dagen vendte dessverre ikke til hans fordel, og signerte tre bogeys på sine siste syv hull. Han slipper dermed den finske Samooja Kalle-forfatteren av ukens kort. Han spilte 64 (-8), åtte birdies uten noen feil for å vinne med en to-takts ledelse. Dette er hans første seier på DP World Tour. Han gikk fra 239. til 134. plass i verden.

Samooja Kalle vinner av Porsche European Open, Victor Perez 3. - via Twitter @DPWorldTour

Samooja Kalle vinner av Porsche European Open – via Twitter @DPWorldTour

Victor Perez endte til slutt på 3. plass i arrangementet og vant plass igjen på OWGR, han ble 93. Han vant også en invitasjon til det kommende US Open på Brookline. Denne nye fine prestasjonen lar ham rykke opp til 18. plass i Race to Dubai. Etter å ha blitt med på verdens topp 100 forrige uke, konsoliderer den franske nummer 1 denne plassen og kan dra nytte av invitasjoner i viktige turneringer.

Poengsummene til franskmennene våre:

Julien Guerrier, forfatter av et kort på 69 (-3) den siste dagen, fikk 12 plasser og klatret inn i topp 10 i turneringen, 10. på -1.

Julien Brun levde i mellomtiden en marerittaktig dag. Startet i andre posisjon på søndag, returnerte han til klubbhuset med et kort på 2 (+80) som ble berørt av en firedobbel bogey på par 8 av den 3. Han endte til slutt på 14. plass i arrangementet.

Romain Langasque og Mike Lorenzo-vera rangerer 40. på +5.

Mathieu Pavon avslutter uken på +6 på 47. plass.

Antoine Rozner spiller under pari siste runde 71 (-1), men ender på 51. plass på +7.

For å finne den komplette ledertavlen for denne Porsche European Open: klikk her.