Leder etter to runder, Vairana Heck strålte i løpet av denne uken på Biltmore Golf Course og endte til slutt på andreplass i arrangementet. Hugo Le Goff meldte seg på for menn, og ble nummer 34.

Vairana Heck under Solheim Cup Junior - © LET

For den 58. utgaven av Junior Orange Bowl International Golf Championship var to franskmenn på banen:  Vairana Heck og Hugo Le Goff. Denne amatørturneringen som samler mange av de beste unge spillerne ble spilt på Biltmore Golf Course i Miami. Det er derfor på denne par 71 designet i 1925 av Donald Ross at disse unge golfspillerne utviklet seg i løpet av  fire dager.

Leder etter to runder takket være to kort på 67 (-4) og 71 (PAR), gir Vairana Heck opp lederplassen lørdag kveld til colombianeren Maria Jose Marin, forfatter av suverene 63 (-8). Solheim Cup-spilleren legger ut til siste runde i siste del ved siden av lederen, men klarer ikke å ta igjen. Hun endte på andreplass tre slag unna seieren. Hun signerer kort 67-71-69-72 denne uken i Miami. Det var endelig Maria Jose Marin som beholdt sin første plassering i denne siste runden og som vant med totalt -8.

På herresiden er det Floridianen Nicholas Prieto som vinner med en totalscore på -8. Med start på fjerdeplass med seks slag bak lederen, signerte han siste rundes beste kort med 65 (-6) og utnyttet samtidig et svakt spill fra lederen Jay Brooks på 73 (+2) og s' ta for seier.

Hugo Le Goff, den eneste franskmannen involvert i arrangementet, endte på midten av tabellen på 34. plass med en totalscore på +13. Etter et kort i PAR under første runde, vil Paris Country Club-spilleren ha hatt vanskeligere de påfølgende rundene. Han signerer kort 71-74-76-76 denne uken.