Takket være to fantastiske første runder og en bemerkelsesverdig solid helg, vant Joaquin Niemann Genesis Invitational på Rivieira Country Club-banen. Hans andre seier på PGA Tour lar ham integrere verdens topp 20.

Joaquin Niemann vinner av Genesis Invitational - via Twitter @PGATOUR

Joaquin Niemann vinner av Genesis Invitational – via Twitter @PGATOUR

For denne nye uken av PGA Tour målte spillerne seg mot den vanskelige banen til Riviera Country Club under Genesis Invitational. Som hvert år tilbyr denne banen spillere vanskelige og ekstremt raske greener, ofte åstedet for store vendinger. Et felt av kjente spillere var til stede for denne Invational-turneringen og ga en begavelse på 12 millioner dollar, med blant andre John Rahm, Collin Morikawa eller Justin Thomas.

For sin andre seier på PGA Tour, etterfølger Joaquin Niemann Max Homa, vinneren av Genesis Invitational i 2021. Den unge chileneren vil ha vunnet sin seier med en mesterlig hånd, forbløffende i løpet av de to første rundene med en dobbel 63 (-8 ) å starte helgen kl -16. Han avsluttet til slutt turneringen med kort på 68 (-3) og 71 (PAR) og vant med to slag foran Collin Morikawa og Cameron Young på -19.

Hans andre seier på PGA Tour etter Military Tribute på The Greenbrier i 2019, lar ham klatre til 20. plass i verden, hans beste rangering til nå. Denne unge 23 år gamle spilleren starter året med et smell med to topp 10-plasseringer (på Farmers Insurance Open og på Saudi International) og en seier. Han klatret til 7. plass i FedEx Cup.

Collin Morikawa avslutter uken med et kort på 65 (-6) og totalt -17, synonymt med 2. plass. Denne andreplassen på denne Genesis Invitational bringer ham nærmere John Rahm som fortsatt inntar førsteplassen på verdensrankingen.

Cameron Young, dobbeltvinner på KornFerry Tour 2021, endte på delt andreplass sammen med Collin Morikawa. Dette utmerkede resultatet gjør at han kan nå 53. plass i verden (han ble 113.).

For å finne den komplette ledertavlen til Genesis Invitational: klikk her.