Den 20. utgaven av Simone Thion de la Chaume Trophy fant sted fra 26. til 28. april 2018, for første gang på det hundre år gamle Biarritz le Phare-kurset. De 69 spillerne i STC Cup lanserte denne vakre uken med kvinnegolf tirsdag 24. april. Det var endelig på Regina Biarritz at deltakerne feiret seieren til engelskkvinnen Jane Bennett for denne 5. utgaven av STC Cup.

Sylvie Van Molle - Foto. DR

Etter den tradisjonelle gallamiddagen, som samlet alle deltakerne og sponsorene på Casino Bellevue i Biarritz, la de 78 spillerne av Simone Thion de la Chaume Trophy av sted for 3 dager med konkurranse.

I starten av 3. runde tok franske Christine Petit Martin ledelsen, tett fulgt av den belgiske amatøren Sylvie Van Molle, også en spiller fra Sant Germain, og profesjonell Anne-Marie Palli, som scoret 68 i første runde.

Foto. DR

Etter 18 veldig tette hull vant den belgiske Sylvie Van Molle Simone Thion de la Chaume Trophy og vant til sammen +7, et skritt foran Christine Petit Martin, som med lagkameratene Nathalie Lamboult og Karen Nassy vinner Nations Trophy. Anne-Marie Palli, vinner i 2016, endte på 3. plass.

Takket være sjenerøsiteten til spillerne i Simone Thion de la Chaume Trophy og STC Cup, samlet Life is Rose-foreningen nesten 3000 euro for å kjempe mot usikkerhet hos kreftpersoner.

Partnerne Sol Rent Golf, Byen Biarritz, FFG, Lacoste, XXIO, Hôtel du Palais, Regina Biarritz, Sothys, Golf One 64, WellPutt, Origine Atelier, Parfymeriet Autrement, OstéoYoga, Château les Chaumes og Swing kvinner gjorde denne uken med høyt nivå kvinnegolf til et varmt og uforglemmelig øyeblikk.

Finn resultatene av Simone Thion de la Chaume Trophy og STC Cup på dette nettstedet.