Etter at en stor del av turneringen var på toppen av ledertavlen, endte Agathe Sauzon til slutt på 13. plass i Communidad de Madrid Ladies Open. Dessverre returnerer hun et siste kort på 76 (+4). Seieren går til en lokal på scenen, spanske Ana Pelaez seier i -23.

Seier for Pelaez, topp 15 for Agathe Sauzon i Madrid

© Tristan Jones / LET

Ladies European Tour var denne uken til stede i Spania for Communidad de Madrid Ladies Open. Agathe Sauzon leder siden den første runden i Spania takket være et kort på 67 (-5), fortsatte farten med et kort på 70 (-2), deretter et kort på 65 (-7). Hun startet derfor på siste runde på 2. plass. Hun signerer dessverre bare én birdie på sin siste dag for 5 bogeys. Hun returnerte tunge 76 (+4) som falt henne til 13. plass.

Det er endelig en spanjol som går seirende ut av denne testen på landet hennes: Ana Pelaez. Med totalt -23 vant hun seks slag foran sin første forfølger, svenske Linnea Strom. Hun startet søndag med tre slag foran sin første forfølger, takket være et kort på 63 (-9) i løpet av den bevegelige dagen: ni birdies uten feil. Hun returnerte et siste kort på 66 (-6) på søndag for å påtvinge seg selv foran sine slektninger på denne Communidad de Madrid Ladies Open. Som 24-åring ble hun vinner for første gang på Ladies European Tour.

Poengsummene til de franske kvinnene:

Maylis Lamoure, etter en første runde over par på 74 (+2), avslutter uken på -5 totalt. Hun returnerer kort på 74-68-71-70 og ender på 25. plass.

Anne-Lise Caudal avsluttet turneringen på 38. plass i -2. Hun lager kort på 73-69-73-71.

Emie Peronnin, den siste franske kvinnen som har passert Cut, er på 60. plass på +6. Etter to første runder på 71 (-1) og 72 (-2) gikk hun gjennom en vanskelig flyttedag på 78 (+6). Hun gir et siste kort på 73 (+1) på søndag.

For å finne den endelige ledertavlen for denne Communidad de Madrid Ladies Open: klikk her.