Forfatter av en siste runde på 66 (-5), finske Tiia Koivisto hang et sluttspill mot australske Whitney Hillier, duell hvorfra hun gikk seirende ut av å vinne Jabra Ladies Open presentert av Bitstamp. Fire franske kvinner endte blant de 15 beste: Constance Fouillet, Anne-Charlotte-Mora, Agathe Sauzon og Anne-Lise Caudal.

Tiia Koivisto vinner på Evian - via Twitter @LETgolf

Tiia Koivisto vinner i Evian – via Twitter @LETgolf

Takket være et godt comeback under siste runde av Jabra Ladies Open, er det endelig Tiia Koivisto som vinner denne uken. Etter å ha startet tre slag bak den australske lederen Whitney Hillier, grep finnen sjansen ved å sikre sin plass i sluttspillet med en siste birdie på 18. Hun gikk seirende ut av denne duellen mot australieren for å legge til Jabra Ladies Open på listen hans. Hun vant dermed sin første seier på Ladies European Tour og vant billetten sin til å konkurrere i det neste Amundi Evian Championship.

Fire franske kvinner endte blant de 15 beste i arrangementet: Constance Fouillet, Anne-Charlotte-Mora, Agathe Sauzon og Anne-Lise Caudal. Den yngste av dem, Constance Fouillet, gjorde nest beste poengsum på lørdag med 67 (-4). Hun endte dermed sammen med sine landsmenn på 13. plass med totalt +1.

Agathe Laisné og Emma Grechi befinner seg to slag lenger ned på ledertavlen, på 27. plass med score på +3.

Anais Meyssonnier, vil ha vært i hardt etter sin første dag som hun hadde stengt under pari med et kort på 70 (-1). Hun sender inn kort på 75 (+4) og 74 (+3) for totalt +6 og en 40. plass.

Julie Maisongrosse endte på 51. plass i sin uke i Evian med en score på +8 for turneringen.

Camille Chevalier avslutter rangeringen av franske kvinner som har passert Cut med en 57. plass på +11.

For å finne den komplette ledertavlen til Jabra Ladies Open presentert av Bitstamp: klikk her.