Thai Thongchai Jaidee vant i går i Guyancourt for det 100. French Open på den selektive banen til Albatros på den nasjonale golfbanen, som er vert for Ryder Cup i 2018.

• Thongchai Jaidee-vinner av det 100. French Open og Jean Lou Charon Pdt fra ffgolf - foto TPlassais / swingfeminin.com
Thongchai Jaidee, den 46 år gamle thailandske veteranen, kjørte Italias Francesco Molinari med 4 og irske RoryMcIlroy, turneringens headliner, med 5. Første fransk, Julien Quesne og den unge Mathieu Decottignies Laffon avsluttet 16.

Jaidee vant turneringen hovedsakelig på grunn av sin utrolige konsistens, og begikk bare en bogey i løpet av helgen. Og igjen, på det aller siste hullet! I mellomtiden samlet koreanske Wang, hans partner i forrige kamp, ​​bogeys (6) og double bogeys (1) denne søndagen.

Til tross for et vær som vi beskjedent kvalifiserer som dystre i fire dager, turneringen
har vært en stor populær suksess. Det må sies at publikum var i stand til å se et av de vakreste settene
av spillere i Frankrike i årevis, med eks verden nr. 1 (McIlroy, Westwood, Donald, Kaymer) og vinnere av Majors (McIlroy, Kaymer, Harrington, Weir, Willett, Yang, Clarke, McDowell).

Fire spillere som endte på topp 12, har sikret seg plassene til British Open, som vil finne sted i Troon i Skottland om ti dager: Sørafrikanerne Brandon Stone og Richard Sterne, svensken Alex Noren og engelsken Callum Shinkwin

Tilskuerne som er til stede torsdag mellom hull 9 og 18, vil dermed ha vært i stand til å legge merke til den fine gesten til Padraig Harrington, dobbeltvinner av British Open og vinner av USPGA. knapt sekunder etter å ha ødelagt målkortet - til under pari - med en grusom trippel bogey på sitt siste hull på dagen, signerte iren vennlig noen autografer til barna rundt ham. Høy klasse.