Sung Hyun Park signerer sin første seier for sesongen med et kort på 66 (-5) i den siste runden av Volunteers of America LPGA Texas Classic, forkortet til 36 hull på grunn av de vanskelige værforholdene i starten av arrangementet. Den siste og siste runden ble utført på lørdag, med seieren til Sung Hyun Park. Dette er hans første sesong og hans tredje i karrieren på profesjonell krets.

Den 24 år gamle golfspilleren, som er nummer fem i verden, utgjorde en ørn, fem fugler og to bogeys i sin siste utflukt.

Amerikanske Lindy Duncan utmerket seg på de siste 18 hullene hun fullførte med et kort på 64 (-7). Denne forestillingen tillot henne å falle fra 16. til andre, og avslutte med bare ett slag av vinneren. Duncan satte åtte fugler og begikk en feil.

Kinas Yu Liu (66) ble nummer tre, to slag bak lederen.

Brooke M. Henderson hadde det beste resultatet blant kanadierne som endte på 23. plass, åtte slag bak Park. Ontarioian avsluttet turneringen med en runde på 68 (-3).

Ontarians Brittany Marchand (71) og Alena Sharp (73) plasserte, i rekkefølge, 57. og 68. For sin del endte Quebecer Anne-Catherine Tanguay (75) på 99. plass, fire slag over par. Til slutt tok Lorie Kane (73) 132. plass etter å ha oppnådd en kumulativ på 153 (+11).

Husk at Quebecer Maude-Aimée LeBlanc trakk seg fra arrangementet etter en første runde på 75 (+4).

Céline Boutier på topp 15

Veldig rolig søndag i løpet av den siste runden, returnerte Céline Boutier et utmerket kort på 67 (-4) for å ta 12. plass finalen i Volunteers of America LPGA Texas Classic. Dette er hans andre topp 2 på rad på LPGA.

Med seks fugler, inkludert tre på de fire siste hullene sine, mot bare to bogeys, klarte franskkvinnen å klatre til 12. plass, på -5 totalt. En uke etter at 15.-plassen vant i San Francisco, bekrefter den tidligere amatøren nr. 1 at hans serie med mislykkede kutt i begynnelsen av sesongen er en god del av den gamle historien.

Slik ser du resultattavlen: klikk her