Det var til slutt Shannon Tan som vant duellen mellom henne og Alessandra Fanali i siste del av Magical Kenya Ladies Open. Begge startet som ledere på -9, Shannon Tan returnerte et siste kort på 70 (-3) for å vinne på Vipingo Ridge-banen. Bare 19 år gammel vant singaporeaneren sin første seier på Ladies European Tour. Camille Chevalier avslutter uken på 19. plass, med ett siste kort over par: 74 (+1).

Shannon Tan vinner Magical Kenya Ladies Open

Shannon Tan vinner Magical Kenya Ladies Open – Kreditt: Tristan Jones / LET

Shannon Tan vinner Magical Kenya Ladies Open! Den unge 19 år gamle spilleren startet som medleder i den siste delen sammen med Alessandra Fanali, og var ikke sjenert og vant sin første tittel på Ladies European Tour. Starter veldig sterkt med tre birdies på sine tre første hull, og singaporeren klarte deretter ledelsen sin til å vinne med en margin på fire slag over sin italienske motstander. Ved å vinne dette første arrangementet i LET-sesongen, tar hun logisk nok ledelsen i den europeiske fortjenesteorden.

Alessandra Fanali ble derfor nummer to i dette arrangementet i Kenya. Italieneren var aldri i rytmen til vinneren på denne siste dagen og fant seg henvist til fire skudd fra tittelen etter å ha returnert en score på 74 (+1).

Camille Chevalier slet med spillet sitt på siste runde. Med bare syv greener tatt i regulering, returnerer den beste tricoloren denne første europeiske uken et kort på 74 (+1) for å ta den 19. finaleplassen i denne Magical Kenya Ladies Open, tolv slag bak vinneren.

Anne-Lise Caudal, andre tricolor som har krysset Cut, endte på 55. plass med et siste kort, også 74 (+3).

For å finne den endelige ledertavlen til Magical Kenya Ladies Open: klikk her.