På slutten av en spennende dag er det endelig Xander Schauffele som vinner dette reisende mesterskapet. Han løfter trofeet to skudd foran og legger til et sjette PGA Tour-trofé til tellingen.
Paul Barjon endte til slutt på 53. plass i turneringen, etter en vanskelig siste dag i +3.

Xander Schauthe vinner av Travellers Championship - via Twitter @PGATOUR

Xander Schauthe vinner av Travelers Championship – via Twitter @PGATOUR

PGA Tour kom tilbake etter en stor uke for Travellers Championship på TPC River Highlands. Denne par 70 tilbød en premie på $8 300 000. Fra første runde var det nordireren Rory McIlroy som åpnet kamphandlingene med et kort på 62 (-8). Hans andre runde vil ikke ha gått som planlagt siden med syv birdies, spiller den tidligere verdens nummer 1 "bare" i par, feilen med en dobbel bogey og en firedobbel bogey på returen. Han vil ikke klare å komme tilbake i kampen om seieren.

Under tilbakeslagene til den fire ganger store vinneren var det Xander Shauffele som tok ledelsen etter 36 hull, med to kort på 63 (-7), uten noen bogey. Han vil forbli leder på kvelden i tredje runde, et lite skritt foran Patrick Cantlay, vinner av FedEx Cup 2021.

Den forventede duellen mellom Cantlay og Schauffele fant imidlertid ikke sted, Cantlay signerte ni bogeys og en dobbel bogey i spillet sitt og et siste kort på 76 (+6).

Seieren ble til slutt avgjort mellom Schauffele og Sahith Theegala. Mange trodde de så Ryder Cup-spilleren gå glipp av seier da Sahith Theegala fikk birdie på hull 17, noe som tillot ham å ta en ett-stegs ledelse. Dessverre var han uheldig på det 18. hullet, etter et feilplassert drive inn i bunkeren som endte noen centimeter fra leppen. Denne feilen koster ham til slutt en dobbel bogey og ødelegger sjansene hans for seier. Xander Schauffele signerer en siste birdie på sitt 72. hull og løfter dermed Travellers Championship-trofeet.

En amatør oppnådde også en flott prestasjon denne uken, Michael Thorbjornsen endte på fjerde plass i arrangementet, den beste prestasjonen oppnådd av en amatør på en PGA Tour-turnering siden 2016. Han drar fordel av en invitasjon fra en sponsor og signerer kort på 68 -65-66 -66 over sin uke for totalt -15.

Patrick Cantaly endte til slutt på 13. plass i arrangementet på -10, tett fulgt av Rory McIlroy, 19. på -9.

Paul Barjon, etter å ha passert Cut, signerte et godt kort på 66 (-4) og erstattet ham som nummer 31. Dessverre går han glipp av søndagen med en 73 (+3) og en 53. plass.

For å finne den komplette ledertavlen for dette reisende mesterskapet: klikk her.