Etter å ha satt banerekord i første runde av JP McManus Pro-Am med en poengsum på 64 (-8), signerer Xander Schauffele et kort på 70 (-2) og vinner med ett-stegs ledelse over sin landsmann Sam Burns . Shane Lowry fullfører pallen to skudd fra seier.

Xander Schauffele vinner av JP McManus Pro-Am - via Twitter @JPProAm

Xander Schauffele vinner av JP McManus Pro-Am – via Twitter @JPProAm

JP McManus Pro-Am var det første trinnet i å forberede de beste spillerne i verden til British Open. Faktisk vil det 150. The Open finne sted neste uke i Saint-Andrews, og Genesis Scottish Open samt JP McManus Pro-Am er gode forberedelser for å tilpasse seg Links og mer eller mindre vindforhold.

Etter å ha signert banerekorden i første runde med et kort på 64 (-8), vil Xander Schauffele ha klart å beholde sin førsteplass ved å signere et kort på 70 (-2). Han vant ett skritt foran amerikanske Sam Burns. Shane Lowry endte først i Irland med en totalscore på -8.

Padraig Harrington, kaptein for Ryder Cup 2021, utlignet Xander Schauffeles banerekord i denne andre runden. Han scorer syv birdies og en ørn for en bogey og derfor et kort på 64 (-8).

Rickie Fowler spiller til slutt par på den andre dagen. Han endte på sjette plass sammen med Rory McIlroy og Justin Thomas.

Tiger Woods avslutter restitusjonsturneringen på +7 totalt. Han spiller 74 (+2) i andre runde med fire bogeys for to birdies. Han rangerer 39.

Team G McManus vant lagturneringen med totalt -37. Teamet besto av Mark O'Meara, Gerry McManus, Mark McManus og Cormac McManus.

For å finne den endelige rangeringen til JP McManus Pro-Am: klikk her.

For å finne lagrangeringen til JP McManus Pro-Am: klikk her.