Til tross for en bogey på sitt 18. hull, viste Rory McIlroy under denne tredje runden av Hero Dubai Desert Classic sine styrker som verdens nummer 1 og signerer et kort på 65 (-7). Med sine totalt -15 er nordireren tre slag foran sine første forfølgere. Victor Perez, som vant forrige uke, blir med på seieren på siste runde: han er fjerde på -11.

Rory McIlroy solid leder for Hero Dubai Desert Classic

Rory McIlroy under tredje runde av Hero Dubai Desert Classic – via Twitter @DPWorldTour

Utsatt på grunn av det dårlige været som rammet Dubai, avsluttes Hero Dubai Desert Classic denne mandagen. Etter tre runder golf på denne banen plassert blant skyskraperne, er verdens nummer 1 Rory McIlroy i ledelsen med totalt -15. Nordireren signerer et kort på 65 (-7) til tross for en bogey på par 5 av 18. Han hadde startet dagen på best mulig måte med fire birdies på sine fire første hull.

Rory vil prøve på denne siste runden for å legge navnet sitt til vinnerne av denne turneringen for tredje gang. Han vant i 2009 og 2015.

Callum Shinkwin og Dan Bradbury er de første forfølgerne av McIlroy: de er tre slag bak førsteplassen med en poengsum på -12.

Victor Perez, som vant forrige uke i Abu Dhabi, surfer på sin nåværende form. Han er for tiden fjerde på -11. Den franske nummer 1 signerer et godt kort på 66 (-6).

Julien Brun er nær topp 10 i denne Rolex Series-turneringen. Han er 11. med totalt -10.

Tre andre franskmenn kom også til. Romain Langasque er 38. med totalt -6. Julien Guerrier er 53. med totalt -4 og Antoine Rozner er ett skritt bak på -3 på 65. plass.

For å finne den komplette ledertavlen til Hero Dubai Desert Classic: klikk her.