Leder i starten av den siste runden, Adrian Meronk holdt på å ta sin første seier på DP World Tour. Takket være totalt -20, vant han denne Horizon Irish Open med en tre-takts ledelse over New Zealanderen Ryan Fox. Antoine Rozner endte på 13. plass i arrangementet ni slag bak vinneren.

Adrian Meronk vinner av Horizon Irish Open - via Twitter @DPWorldTour

Adrian Meronk vinner av Horizon Irish Open – via Twitter @DPWorldTour

Irish Open kom tilbake i år med en ny tittelsponsor for turneringen som nå heter Horizon Irish Open. Turneringen tilbød også kvalifiseringsplasser til det 150. The Open.

Leder ved starten av siste runde, polakken Adrian Meronk kunne holde kursen ved å signere et siste kort på 66 (-6). Han vil ha søkt seier i pengene time ved å spille -4 på de fire siste hullene: birdie 15, birdie 16, eagle 17 og par 18.

Han er den eneste spilleren som har spilt under 70 i alle fire rundene. Han vant dermed sin første seier på DP World Tour ved å løfte Horizon Irish Open-trofeet og rykket opp til 64. plass i verden, hans beste karriererangering. Han skal delta i 150. The Open.

Ryan Fox signerer det beste kortet på søndag med 64 (-8), til tross for en bogey på 18. Han tar andreplassen i turneringen. Thriston Lawrence fullfører pallen.

Shane Lowry endte først i Irland på niendeplass med en totalscore på -12. Han kunne utnytte helgen til å komme nærmere de ledende mennene takket være kort på 68 (-4) og 67 (-5).

Den første franskmannen rangerer 13. i Antoine Rozners skikkelse. På topp 10 i starten av siste runde signerer Racingman et siste kort på 71 (-1) for å avslutte på -11 totalt.

Romain Langasque og Julien Brun endte på 30. plass i arrangementet på -7.

Frederic Lacroix, etter en første runde på 65 (-7) og deretter på 71 (-1), hadde en vanskeligere helg med to kort over par to-kortene på 73 (+1). Han endte til slutt på 37. plass på -6.