Medleder i starten av den siste runden av American Express, Paul Barjon vil ha begeistret sine supportere denne uken. Med kun to birdies denne søndagen klarte ikke franskmennene å gli inn i kampen om seieren. Han endte på 10. plass seks slag bak vinneren, Hudson Swafford.

Paul Barjon, 10. i American Express - via Twitter © @tptgolf

Paul Barjon, 10. for American Express – via Twitter © @tptgolf

På den sublime La Quinta-banen i California har innbyggerne i PGA Tour overgått seg selv, og signert flere birdies enn hverandre for å få trofeet for denne American Express. Med et kort på 64 (-8) var det amerikaneren Hudson Swafford som vant seieren, foran Tom Hoge med to slag. Hudson Swafford var i stand til å løpe unna motstanderne sine i viktige øyeblikk, spesielt med sin eagle-sekvens på 16. og deretter birdie på 17. Han er nå en trippel vinner på PGA Tour og har sluttet seg til verdens topp 100: han har hoppet mer enn fra 166. til 61. plass i verden.

Paul Barjon, etter å ha tilbrakt Cut på Hawaii under Sony Open, vil ha fått oss til å drømme om American Express denne uken. På topp 15 fra første runde med et kort på 66 (-6), fortsatte den tidligere KornFerry Tour-spilleren med et kort på 67 (-5), deretter enestående 65 (-7) i løpet av den flyttende dagen. sitte i ledersetet.

I den siste kampen på søndag tok franskmannens fjerde runde lang tid å komme i gang: to bogeyer for fem par på hans første syv hull. To birdies på hull 8 og deretter 9 takket være et Pitching Wedge-skudd på flagget lar ham passere første etappe i par. Det vil være hans eneste birdies for dagen, en ny bogey på 12 vil få ham til å returnere et kort over par på 73 (+1). Han ble nummer 10 på -17.

Selv om franskmannen absolutt ikke håpet på dette scenariet på slutten av turneringen, signerte han sitt beste resultat på PGA Tour med denne topp 10. Han fikk også mer enn 50 plasser på verdensrankingen, han er nå 257. plass.

For å finne hele American Express-poengoversikten: klikk her.