Etter en oppladning fra Woods og en serie på elleve påfølgende birdies, klarte John Daly og sønnen å gå for seieren ved å signere (også dem) et kort på 57 (-13). De vant på -27 med to slag foran Woods og vant PNC-mesterskapet.

The Woods etter deres PNC Championship-kamp

Tiger og Charlie Woods på PNC Championship - via Twitter @PGATOUR

Le Tigre vil ikke ha skuffet oss for returen til fairwayene. I anledning dette PNC-mesterskapet tok Tiger Woods over de konkurrerende klubbene for første gang siden hans bilulykke i februar. Sammen med sønnen Charlie for denne scramble-turneringen, var Woods i forkant fra starten av turneringen.

Med sine ti birdies i første runde og et kort på 62 (-10), er Woods rangert på 5. plass med tre skudd fra hodet. Det beste kortet i første runde er en 59 (-13) signert av Team Cink.

Takket være denne formelen i Scrabble var spenningen total i starten av siste runde, ti lag sto på kun tre slag.

Charlie og Tiger signerte en av de fineste rundene i PNC-mesterskapets historie. De spiller 57 (-15), litt fra rekorden. Woods-spillet var spesielt preget av den utrolige serien med elleve birdies på rad fra 7 til 17.

De kom ut av tee fra 18 til -25, ett slag bak Team Daly, og var på hull 17. Regnestykket var enkelt, Team Daly hadde en stor sjanse til birdieing den 18., Charlie og Tiger måtte derfor signere en ørn for å sikre seg sluttspillet. Etter en drive på fairwayen, deretter et jernskudd fra Tiger som avsluttet løpet i flagghøyde, men utenfor greenen, måtte de returnere innflygingen. Ingen av dem klarer å chipin eller returnere returputten.

Team Woods vil ikke angre ettersom Johne Daly og sønnen signerer en siste birdie den 18. for å vinne på -27. De returnerer også et kort på 57 (-15).

Selv om den femten ganger vinneren i dur ville ha foretrukket et annet utfall for denne turneringen, vet han hvor han kommer fra: «Jeg er bare glad og takknemlig for å kunne gjøre det».

Matt Kuchar, Woods-partner på søndag, innrømmet at: "Han har så fart på startene... Jeg var imponert over hvordan han kunne treffe sjåføren så langt." "Se hvordan han klarer å svinge, jeg tror han gjorde den vanskelige delen av jobben."

Selv om det gir dårlige minner å se ham gå rundt med en lett halting og lage noen fjes for å plukke opp t-skjorten, er golfverdenen glad for å finne sitt idol igjen, og overrasket over spillenivået som ble produsert bare noen få måneder etter hans ulykke. Selv om Tiger Woods har hevdet å bare spille et lite antall turneringer som han vil velge nøye, kan man ikke annet enn å være utålmodig etter at han kommer tilbake til de større turneringene.

For å finne hele PNC Championship leaderboard: klikk her.