Etter to uker med maraton tar Q-serien endelig slutt i Alabama. To franske kvinner vil konkurrere på LPGA Tour neste år: Pauline Roussin-Bouchard som signerer en utmerket 2. plass og Agathe Laisné 22..

De nye medlemmene av LPGA Tour - Q-Series 2021 - via Twitter @LPGA

Etter åtte runder i Alabama, har Q-Series returnert sin dom for 2022 greenfee-prisen på LPGA. To franske kvinner blir med i den amerikanske førstedivisjonen neste år: Pauline Roussin-Bouchard og Agathe Laisné.

Den første av dem vil ha begeistret oss ved å ta ledelsen i Q-serien fra tredje runde. Den eneste spilleren som har spilt under 70-årene i de første syv rundene, Pauline Roussin-Bouchard tok ledelsen på søndag, med en stor ledelse over den 20. spilleren; topp 20 gir mulighet for en full kategori på LPGA Tour. Hun avslutter til slutt turneringen med et 72 (PAR)-kort og blir nummer to. Denne siste dagen var en hektisk dag med fire bogeyer og en dobbel bogey for seks birdies. Hun endte på -32 for turneringen.

Koreanske Na Rin An vant denne Q-serien på -33. Hun signerer et siste kort på 66 (-6) på siste runde for å ta førsteplassen.

Agathe Laisné skal også spille på LPGA Tour neste år. Forfatter av et kort på 69 (-3), fire birdies for en bogey, hun endte på 22. plass på -9. Hun avslutter ett slag med å oppnå en full kategori på LPGA, men sikrer seg allerede en plass i mange turneringer neste år. Hun ble nummer 43 med to runder igjen og kunne skinne denne helgen for å få kortet sitt.

Julie Aimé avslutter dessverre spikeren. Et siste kort på 75 (+3) kaster henne ut fra topp 45: hun ender på 53. plass på -1.

Blant spillerne som skal integrere LPGA takket være Q-School, finner vi Atthaya Thitikul, vinner av Race to Costa Del Sol, australske Stephanie Kyriacou-vinner av LET eller Emily Kristine Pedersen, vinner av siste Solheim Cup med 'Europa.

For å finne den komplette ledertavlen for Qualifying School Series: klikk her.