Pauline Roussin-Bouchard ⠀ fortsetter oppstigningen til fortreffelighet og slår sin tidligere individuelle rekord (-15) etter tre runder og 5 slag foran de nærmeste konkurrentene. Trikoloren på vei til å gjenvinne stolen som amatør nummer én, med universitetet i South Carolina (USA), oppnådde for andre gang den laveste poengsummen i turneringens historie på 54 hull og vant utmerkelsen til medaljene av Valspar Augusta Invitational, som fant sted den siste helgen på Forest Hills GC i Georgia. ⠀

Pauline Roussin-Bouchard

@Darren Reese.

Gamecocks avsluttet helgen med en poengsum på 834 (-30), og slo den forrige rekorden for den laveste poengsummen i 54-hulls turneringen - satt tidligere denne sesongen på Moon Golf Invitational med en 840 (-24) - og sikret sin tredje sesongens turneringsseier. Dette er første gang Garnet og Black vinner tre turneringer på en sesong siden sesongen 2014-15.

Pauline Roussin-Bouchard gjorde åtte fugler denne søndagen og signerte det ultimate kortet på 67 (-5), og endte med en total poengsum på 201 (-15), den nye laveste poengsummen i programhistorien for en turnering på 54 hull. Førsteårsstudenten tilbrakte hele sesongen på å skrive om platebøkene, og startet med rekorden 202 (-14) på ​​The Ally i oktober. Det franske fenomenet utlignet nesten denne rekorden i den første vårturneringen, med en score på 203, (-13) på Moon Golf Invitational. Pauline Roussin-Bouchard har vunnet utmerkelser i de tre siste turneringene denne sesongen, og fire i karrieren.

Senior Ana Pelaez ga laget fart til å stå opp mot konkurransen, og endte med poengsummen 206 (-10) og uavgjort om andreplassen. Pelaez la ut et kort på 69, inkludert en fugl på det siste hullet, for å hente andreplassen. I sine tre turneringer denne sesongen endte Pelaez bundet til tredje, sjette og andre.

Paula Kirner hadde det beste resultatet i sin karriere for sin andre turnering på rad, og plasserte 17. med en score på 215 (-1) for helgen. Senior Lois Kaye Go og andreårsstudent Mathilde Claisse hadde gode helger, begge avsluttet med score på 217 (+1), bundet til 23. plass.

"Virkelig spennende dag og avslutning på kurset i dag for Gamecocks"sa hovedtrener Kalen Anderson etter finalerunden. “Jeg er veldig stolt av denne gruppen. Pauline, Ana og LK, deres avslutning på reisen var veldig viktig for oss i dag. Jeg ber alltid dem om å fullføre sterke og det er det de gjorde. De gjorde en god jobb for å sikre seieren til laget. Vi hadde en god kamp med Duke og Florida State, noe som gjorde oss mye bra. "