Leder fra første runde av Aramco Saudi Ladies International, Patty Tavatanakit tapte aldri terreng til sine forfølgere, og avsluttet til og med uken med et kort på 65 (-7), slik at hun kunne vinne med en syv-takts ledelse. Den tidligere vinneren av ANA Inspiration 2021 legger derfor til et nytt trofé til sin unge rekord. Céline Herbin og Emma Grechi, de eneste to franske kvinnene som har nådd kuttet denne uken, endte på henholdsvis 50. og 55. plass.

Patty Tavatanakit vinner Aramco Saudi Ladies International Presented By PIF

Patty Tavatanakit vinner Aramco Saudi Ladies International Presentert av PIF – Kreditt: Mark Runnacles / LET

Patty Tavatanakit vinner Aramco Saudi Ladies International presentert av PIF! Leder fra første runde takket være et kort på 66 (-6), gjorde den unge thailandske det enda bedre på sin siste runde ved å returnere et kort på 65 (-7), en bogey for en ørn og seks birdies. Som 24-åring vant hun sin fjerde seier blant profesjonelle, en liste som allerede inkluderer en stor turnering, ANA Inspiration 2021. Patty Tavatanakit bør ta ledelsen i den europeiske fortjenesteorden.

Tyskeren Esther Henseleit ble nummer to på -11, Minami Katsu (JAP) og Charley Hull (ANG) fullførte pallen på -9. Den engelske kvinnen scorer bare 70 (-2), en feil av tre bogeys fra hennes side.

Emily Kristine Pedersen havner blant topp 10 i denne Aramco Saudi Ladies International. Solheim Cup-spilleren klarte ikke å aktivere birdiemaskinen denne søndagen, hun som hadde satt fyr på banen i løpet av flyttedagen med 66 (-6) feilfritt. Hun scoret 72 (PAR) og endte på 6. plass.

Våre to franske kvinner etter å ha krysset Cut, Céline Herbin og Emma Grechi, endte langt unna den thailandske vinneren. Med respektive totalscore på +3 og +6, endte Céline Herbin og Emma Grechi på 50. og 55. plass i denne Aramco Saudi Ladies International presentert av PIF.

For å finne den endelige ledertavlen til Aramco Saudi Ladies International presentert av PIF: klikk her.