Japanske Nasa Hataoka vinner sin andre tittel i år på LPGA Tour. Med en total score på -16 vant hun med ett slag av en jaktduo: Eun -Hee Ji og Minjee Lee. Céline Boutier endte først i Frankrike, på 34. plass.

NWA -mesterskap: Nasa Hataoka vinner, Céline Boutier 34

Nasa Hataoka - © LPGA via Twitter

På Pinacle Country Club -banen var Walmart NW Arkansas Championship presentert av P&G. Med et stramt leaderboard etter to runder, er det endelig japaneren Nasa Hataoka som vinner

Med tre kort på 65-65-67 endte hun øverst på poenglisten på -16.

Koreanske Euh -tee Ji og australske Minjee Lee avsluttet ett slag på -15.

Vinner av Evian -mesterskapet i sluttspillet, Minjee Lee har ikke klart denne gangen å henge en siste sjanse i sluttspillet. Etter en birdie på par 3 av 17 dukket australieren opp i starten av hull 18 med et forsinkelsestrekk. Hun nådde bare paret på det 72. hullet og lot seieren gli unna.

Det er mange amerikanske Solheim Cup -spillere på topp 20:

Danielle Kang endte på fjerde på -14, Lexi Thompson endte på åttende på -11, Jennifer Kupcho endte på sekstende på -10, Mina Harigae plasserte ett slag bak på -9, på nittenplass.

En annen Solheim Cup -spiller, denne gangen europeisk, inntar også nittenplass, dansken Nanna Koerstz Madsen.

Tre franske kvinner deltok i denne turneringen.

Céline Boutier, nylig vinner av Ladies Open de France, endte som beste fransk på -7. Hun gir tre kort under 70-tallet, i 69-69-68.

Perrine Delacour, etter en god turnering i Portland, avsluttet uken på -3 med kort på 70-71-69. Hun endte på 63. plass.

Céline Herbin består ikke CUT. Med kort på 71 og 72 endte hun på +1, to treff fra CUT.