Allerede leder av Race to CME Globe siden hun vant for tre uker siden i Cognizant Founders Cup, bekrefter Minjee Lee sin nåværende form og legger til en andre stortittel til listen hennes. Som 26-åring vant hun sitt første US Women's Open, og vant fire slag foran amerikanske Mina Harigae. Celine Boutier ender på 34. plass.

Minjee Lee vinner av US Women's Open - via Twitter @LPGA

Minjee Lee vinner av US Women's Open – via Twitter @LPGA

Denne uken av US Women's Open avsluttes med kroningen av Minjee Lee. Leder i starten av den siste runden, australieren vek seg ikke og vant med fire slags ledelse. Hun hadde til og med en seks-takts ledelse ved starten av hull 16, men klarte å vinne turneringen. Minjee Lee spiller på par under sin siste runde og vinner dermed sin andre store turnering etter at Amundi Evian Championship vant i 2021. Samtidig stjeler hun tredjeplassen i verden fra Lydia Ko og øker avansementet til Race to CME Globe .

Hennes andreplass Mina Harigae, etter å ha åpnet turneringen i 64 (-7), hadde fortsatt en god uke og sitt beste resultat i en major med denne andreplassen.

Koreanske Hye-Jin Choi fullfører pallen på -7.

Verdens nr. 1 Jin Young Ko endte på fjerde plass i turneringen, etterfulgt av New Zealands Lydia Ko på 5. plass.

Poengsummene til de franske kvinnene:

Céline Boutier endte som beste franskkvinne denne uken av US Women's Open. Etter to første runder på par hadde Boutier en vanskeligere helg med runder på 73 (+2) og 75 (+4). Hun endte 19 skudd bak lederen, på 34. plass på +6 for turneringen.

Pauline Roussin-Bouchard hadde dessverre de to vanskelige dagene og klarte ikke Cut. Hun lander to kort på 81 (+10), langt fra merket for Cut er på +3.

For å finne den komplette ledertavlen for dette US Women's Open: klikk her.