Takket være et siste kort på 70 (-2), vant australske Minjee Lee med to slag foran Lexi Thompson og la Cognizant Founders Cup til listen hennes. Céline Boutier, den eneste franske kvinnen som passerte Cut i dette arrangementet, endte på 35. plass.

Minjee Lee vinner av Cognizant Founders Cup - via Twitter @LPGA

Minjee Lee vinner av Cognizant Founders Cup – via Twitter @LPGA

Minjee Lee, vinner av Amundi Evian Championship i fjor, legger til et nytt trofé til listen sin: Cognizant Founders Cup. 25-åringen dominerte motstanderne denne uken for å vinne to slag foran sin første forfølger, Lexi Thompson. Australieren returnerer kort på 67-63-69-70, hennes 63 (-9) på fredag ​​er ukens beste kort. Denne seieren lar henne ta ledelsen i Race To CME Globe, tidligere ledet av amerikaneren Danielle Kang. Hun rykket også opp én plass på verdensrankingen og nådde nummer fire.

Jin Young Ko, dobbelt forsvarende mester og verdens nummer 1, endte på 17. plass i turneringen. Hun gir bort kort på 69-70-72-69 for en endelig total på -8.

Céline Boutier endte på 35. plass i arrangementet med totalt -5. Den franske nummer 1 er den eneste av de tre tricolorene som har bestått Cut. Hun lager kort på 73-68-73-69. Hun mister to plasser i Race to CME Globe og inntar nå åttende plassering. Hun beholder sin 17. plass i verdensgolfrankingen for kvinner.

Pauline Roussin-Bouchard passerer dessverre ikke Cut i New Jersey. Etter å ha spilt 71 (-1) i første runde, ga hun tilbake et kort på 74 (+2) på fredag ​​og bommet på Cut med to slag.

Agathe Laisné består ikke sitt andre Cut på LPGA-touren under denne uken av Cognizant Founders Cup. Hun returnerer kort på 73 (+1) og 76 (+4), for totalt +5.

For å finne den komplette ledertavlen til Cognizant Founders Cup: klikk her.